SPORTURI  »  FORMULA 1  »  SAFETY CAR

FOTO Formula 1 a prezentat Safety Car-ul Mercedes pentru sezonul 2022 » Un bolid de aproape 300.000 de dolari!

Foto: Facebook Formula 1 +4   FOTO
Foto: Facebook Formula 1

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 21:04 / Actualizat marti, 08 martie 2022 22:42

Oficialii Formulei 1 au prezentat Safety Car-ul Mercedes pentru sezonul 2022. Este vorba de modelul Mercedes-AMG GT Black Series.

Mercedes, care furnizează mașina oficială încă din 1996, a înlocuit modelul AMG GT R, folosit anul trecut, cu AMG GT Black Series. Mașina medicală primește la rândul său îmbunătățiri, modelul C 63 S Estate, folosit din 2015, este înlocuit cu GT 63 S 4MATIC+.

Mircea Rednic, intervenție neiertătoare la TV: „Am antrenat jucători transferați de Steliano Filip! Vi se pare normal așa ceva?”
DINAMO
Mircea Rednic, intervenție neiertătoare la TV: „Am antrenat jucători transferați de Steliano Filip! Vi se pare normal așa ceva?”

Formula 1 a prezentat Safety Car-ul Mercedes pentru sezonul 2022

Modelul Mercedes-AMG GT Black Series, de culoare roșie, are un motor V8 turbo, de 4 litri. Mașina ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,2 secunde și are 730 de cai putere. Prețul de bază este de 294.000 de dolari.

O schimbare vizibilă la noua mașină de siguranță este eliminarea barei luminoase care se afla anterior deasupra plafonului. Aceasta a fost înlocuită cu un nou sistem de semnalizare luminoasă, încorporat în parbriz, precum și pe spoilerul din spate. 

Ca și anul trecut, pe lângă Mercedes, vom vedea în Marele Circ și o mașină de siguranță Aston Martin. Marca britanică va păstra modelele de anul trecut, Aston Martin Vantage şi Aston Martin DBX SUV (mașina medicală).

Bernd Maylander va fi în continuare cel care va pilota mașinile de siguranță.

Citește și alte știri din Formula 1:

Cine îi ia locul lui Nikita Mazepin, după ce rusul a fost dat afară din Formula 1

Dominantă la primele teste, McLaren a „învins” problema care îi chinuie rivalele » În 2020 se temea pentru supraviețuire, acum luptă cu granzii din Formula 1

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează