SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RETRAGERE

FORMULA 1. VIDEO Fernando Alonso și-a anunțat retragerea: "Voi fi mai determinat și mai pasionat ca oricând în ultimele curse"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 18:52

Fernando Alonso (37 de ani), pilotul celor de la McLaren Renault, și-a anunțat retragerea din Formula 1 la finalul acestui sezon. 

Dublul campion mondial, în 2005 și 2006, ocupă doar poziția a 15-a în sezonul actual. Spaniolul a decis să se retragă după ultimul Grand Prix al sezonului, cel din Abu Dhabi, și a făcut anunțul prin intermediul unui clip încărcat pe pagina oficială de Twitter. 

"După 17 ani superbi petrecuți în acest sport, e timpul să iau o hotărâre categorică. M-am bucurat de fiecare minut în tot acest timp și n-aș putea vreodată să le mulțumesc suficient celor care au contribuit la succesul meu. Au mai rămas doar câteva curse din acest sezon. Voi fi mai determinat și mai pasionat ca oricând", a spus Alonso.

32 de victorii are Fernando Alonso în carieră. De 22 de ori a plecat din pole-position

303este numărul curselor în care spaniolul a luat startul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează