FORMULA 1  ·  CONFLICT

FOTO Un nou moment dificil în familia Schumacher » Cora: „Fiul meu nu vrea să-mi mai vorbească”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 17:44 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 19:39

Cora Schumacher, 43 de ani, fosta soție a lui Ralf Schumacher, fratele multiplului campion Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei în cadrul emisiunii pe care o moderează în Germania.

Cora e gazda show-ului „Cora's House Of Love”, o emisiune despre relații, iar la ultima ediție a povestit ce o macină în ultimii ani. 

Ea a divorțat de Ralf Schumacher în 2015, după o căsnicie de 14 ani, iar despărțirea a fost una cu scandal. Cei doi s-au judecat pentru custodia fiului lor, iar Ralf a primit dreptul de a-l crește. Între timp, copilul lor, David, a împlinit 19 ani și a moștenit pasiunea familiei pentru cursele auto.

FOTO Un nou moment dificil în familia Schumacher! Cora, dezvăluiri emoționante în direct: „Fiul meu nu vrea să mai vorbească cu mine”+12 FOTO

Cora Schumacher: „Mă doare că nu pot fi alături de fiul meu!”

Fiul meu nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu mine. Nu știu de ce. El cunoaște doar punctul de vedere al tatălui său. Îl pot înțelege, are dreptul să meargă pe calea lui, nestingherit și liber. Mă doare, însă, că nu pot fi alături de el”, a spus Cora în direct, potrivit vip.de.

David Schumacher concurează în prezent în Formula 3. A debutat în această competiție în 2019 și conduce o mașină a echipei Carlin Motorsport.

Citește și alte știri despre familia Schumacher:Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×