SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

FOTO + VIDEO Carlos Sainz Jr. a fost aproape de o tragedie » Pilotul de Formula 1 a făcut un accident groaznic » Vezi filmare din cockpit

FOTO: Twitter +6   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 16:27

Carlos Sainz Jr. a suferit astăzi un accident teribil în timpul celei de-a treia sesiune de antrenamente de pe circuitul de la Soci, Rusia.

Pilotul celor de la Torro Roso a pierdut controlul mașinii, în porțiunea cea mai rapidă a pistei. Mașina acestuia a lovit parapetul de protecție din stînga, și a continuat să meargă drept, pînă a ieșit de pe pistă și a trecut prin parapetul de protecție.

Cei de la Torro Roso au declarat că fiul dublului campion mondial, Carlos Sainz, a pierdut controlul mașinii în timp ce frîna. 

Pilotul a fost scos pe targă și a fost dus imediat la spital. Acesta se află acum în afara oricărui pericol, alegîndu-se cu doar cîteva zgîrieturi.

În calificările de azi, Nico Rosberg a fost cel mai rapid, urmat de Lewis Hamilton și de Valtteri Bottas. Vezi aici detalii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează