SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Condițiile impuse de Geri Halliwell lui Christian Horner pentru a rămâne căsătoriți, după scandalul care a zguduit Formula 1

Christian Horner și Geri Halliwell / Foto: Getty Images
Christian Horner și Geri Halliwell / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 12:59 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 14:01

Christian Horner, directorul sportiv al Red Bull, se confruntă în continuare cu probleme în căsnicia cu Geri Halliwell, fostă membră a trupei Spice Girls, în contextul scandalului legat de un comportament neadecvat din partea lui Horner față de o angajată a echipei din Formula 1.

Geri Halliwell i-a impus anumite condiții lui Christian Horner pentru a rămâne împreună, iar el se simte dezamăgit pentru că partenera sa de viață nu îi acordă încredere, informează publicația Daily Mail, preluată de Marca.

„Ce urmează acum, care e planul?” » Simona Halep a stat de vorbă cu WTA: „Să fiu sinceră...”
SIMONA HALEP
„Ce urmează acum, care e planul?” » Simona Halep a stat de vorbă cu WTA: „Să fiu sinceră...”

În plus, Geri Halliwell Horner nu va zbura la Melbourne pentru Marele Premiu al Australiei. Fosta componentă a trupei Spice Girls s-a afișat totuși alături de soțul ei la Marele Premiu din Bahrain și Arabia Saudită, pentru a-l sprijini în fața opiniei publice în scandalul iscat de mesajele personale trimise de Christian Horner unei angajate de la Red Bull, suspendate între timp.

Christian Horner, obligat de soție să îi arate toate mesajele din telefon

Acum, conform The Sun, Horner se află în Melbourne fără soția sa, care i-a impus niște reguli clare. El este obligat de Geri să evite orice contact cu asistenta sa personală și să o informeze cu privire la orice mesaj pe care îl trimite.

„Geri ar prefera ca femeia să dispară complet, dar Red Bull Racing nu o poate concedia pur și simplu. Cu toate acestea, echipa a suspendat-o”, notează The Sun.

Cu toate că este dezamăgit pentru că simte că Geri Halliwell și-a pierdut încrederea în el, Christian Horner va face tot ce poate ca să mențină căsnicia cu femeia cu care este căsătorit din 15 mai 2015.

În același timp, presa olandeză și germană continuă să îi ceară demisia directorului sportiv Red Bull, Christian Horner, din cauza războiului intern deschis în cadrul echipei și a posibilității ca Max Verstappen să ajungă la Mercedes în 2025.

Clauza care-i permite lui Max Verstappen să plece de la Red Bull

În contextul apelor tulburi din cadrul Red Bull Racing, publicațiile de specialitate scriu despre o clauză care presupune ca Max Verstappen (26 de ani) să poată părăsi echipa în cazul în care consilierul Helmut Marko pleacă sau este demis.

Red Bull Racing a început sezonul 2024 de Formula 1 așa cum încheiase anul precedent, cu o victorie în care nu s-a pus în niciun moment problema învingătorului.

Max Verstappen a trecut primul linia de finiș în Bahrain, urmat de colegul Sergio Perez, iar campionul en-titre este favorit să ridice trofeul și în acest an.

În afara circuitului, lucrurile nu stau la fel de bine pentru echipa licențiată în Austria. Directorul Christian Horner este contestat după acuzațiile de „comportament inadecvat”, deși a fost exonerat în urma unei investigații.

Clauza care-i permite lui Max Verstappen să PLECE de la Red Bull

Inclusiv tatăl lui Max Verstappen, Jos, s-a pronunțat public împotriva lui Horner: „Echipa riscă să fie distrusă. Nu poate continua așa, va exploda! El face pe victima, dar el cauzează toate problemele”.

Mai mult, Jos Verstappen a fost filmat în Bahrain, în primul weekend de cursă din 2024, discutând cu Toto Wolff, team principal și CEO la Mercedes F1, alimentând zvonurile unei treceri-șoc a lui Max la echipa rivală.

În acest context, unele publicații internaționale, printre care F1 Insider, au prezentat o clauză specială din contractul lui Max Verstappen cu Red Bull, una care îi permite olandezului să părăsească echipa în cazul în care Helmut Marko, mentorul lui, cel care l-a promovat în F1, ar pleca sau ar fi dat afară.

Nicio garanție că Verstappen ar pleca

Cotidianul spaniol Marca a confirmat existența clauzei, dar a menționat că o posibilă plecare sau demitere a lui Marko din poziția de consilier la Red Bull Racing nu ar fi obligatoriu sinonimă cu plecarea lui Verstappen.

Totul rămâne la latitudinea pilotului, fiind dificil de conceput că acesta ar lăsa-o pe Red Bull Racing într-un moment în care i-au pus la dispoziție un monopost dominant, de departe cel mai bun din competiție.

VIDEO FORMULA 1 / Verstappen, nou record după cursa de la Abu Dahbi

Din 2016 la Red Bull, Max Verstappen are deja o moștenire impresionantă în Formula 1, cu 186 de curse, 99 de podiumuri și 55 de victorii la activ. Doar Michael Schumacher (91) și Lewis Hamilton (103) au câștigat mai multe curse decât pilotul olandez.

Citește și:

Weekend de coșmar pentru echipa din Formula 1 » Un singur pilot în cursă, celălalt scos cu forța pe tușă: „Cel mai dificil moment al carierei”
MP AL AUSTRALIEI
Weekend de coșmar pentru echipa din Formula 1 » Un singur pilot în cursă, celălalt scos cu forța pe tușă: „Cel mai dificil moment al carierei”
Omul numărul 1 din sporturile cu motor, exonerat de acuzaţiile că a influențat rezultatul cursei de Formula 1
ACUZAȚII
Omul numărul 1 din sporturile cu motor, exonerat de acuzaţiile că a influențat rezultatul cursei de Formula 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rocky3
rocky3  •  22 Martie 2024, 15:52

Horner la banii lui a pus ochii pe prospatură!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează