SPORTURI  »  FORMULA 1  »  SCANDAL

FOTO Geri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain, deși mesajele cu conotații sexuale ale soțului său către o altă femeie au făcut înconjurul padocului în acest final de săptămână

Geri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain FOTO Imago Images +9   FOTO
Geri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain FOTO Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 22:19 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 23:23

Britanicul Christian Horner (50 de ani), managerul celor de la Red Bull, a avut un weekend dificil din punct de vedere personal. După ce a fost achitat de acuzațiile de „comportament inadecvat” în urma unei achete, mesajele sale cu tentă sexuală trimise către o angajată au ajuns la 149 de oameni din Formula 1 de pe un mail anonim. ♦ Soția lui Horner, Geri Halliwell (51 de ani), fostă componentă a trupei pop Spice Girls, a aflat despre acest fapt în timp ce zbura spre Bahrain. ♦ Chiar și așa, ea a fost prezentă la boxele Red Bull în timpul cursei pe care a câștigat-o Max Verstappen.

Tabloidele britanice au avut marfă în acest final de săptămână, după ce Christian Horner și soția sa Geri Halliwell au avut de traversat o furtună conjugală.

Joi, Christian Horner a răsuflat ușurat după ce o investigație independentă a ajuns la concluzia că nu este vinovat de „comportament inadecvat” față de o angajată din cadrul echipei Red Bull, concluzie anunțată printr-un comunicat al companiei austriece, concernul transmițând că britanicul va rămâne manager general al echipei Red Bull,

Geri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain

Gerri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain FOTO Imago Images
Gerri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain FOTO Guliver/GettyImages
Gerri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain FOTO Guliver/GettyImages
Gerri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain FOTO Imago Images
Gerri Halliwell alături de Christian Horner în Bahrain FOTO Imago Images
+5 FOTO

„Putem confirma faptul că plângerea a fost respinsă”, a spus un purtător de cuvânt, concluzie a unei anchete independente, asupra căreia echipa nu a avut niciun control ori influență. Oficialul în vârstă de 50 de ani, care este căsătorit din 2015 cu Geri Halliwell a respins categoric acuzațiile.

Vineri, 149 de oameni care au legătură cu Formula 1, inclusiv președintele FIA și managerii celorlalte echipe, au primit acces la un cont anonim de drive în care erau stocate toate mesajele cu tentă sexuală pe care le-a trimis Horner angajatei.

„Raportul investigației este confidențial, conține informații private ale părților implicate, dar și ale terților care au asistat în timpul anchetei, de aceea nu vor exista comentarii ulterioare legate de această temă”, mai spunea comunicatul oficial. Chiar dacă jurnaliștii care au primit nu le-au publicat, conversațiile au circulat pe rețelele de socializare.

Geri Halliwell de mână cu soțul său, Christian Horner

Geri Halliwell a aflat despre acest fapt când a aterizat în Bahrain și existau speculații că nu va mai veni la cursa de sâmbătă, însă ea s-a afișat ținându-se de mână cu soțul său chiar înaintea cursei în care monoposturile Red Bull s-au clasat pe primele două locuri.

Mohammed Ben Sulayem, președintele FIA, s-a numărat printre cei care au primit mailul anonim și a oferit o scurtă declarație. Oficialul a spus că întreaga poveste din cazul lui Horner face rău sportului pe care-l conduce. Rămâne de văzut cum va acționa FIA în continuare în această situație.

Christian Horner este directorul Red Bull de la debutul echipei în Formula 1 în 2005, fiind cel mai logeviv conducător din F1 al momentului. În era sa, echipa a câștigat şase titluri mondiale la constructori (2010, 2011, 2012, 2013, 2022 şi 2023).

Citește și:

Sezon nou, același Max Verstappen » Olandezul câștigă la 22 de secunde prima cursă a sezonului și e omul de bătut în 2024
MP DIN BAHRAIN
Sezon nou, același Max Verstappen » Olandezul câștigă la 22 de secunde prima cursă a sezonului și e omul de bătut în 2024
Horner, prima reacție după ce a Red Bull l-a achitat de acuzații: „Uitați, așa stă treaba”
RED BULL
Horner, prima reacție după ce a Red Bull l-a achitat de acuzații: „Uitați, așa stă treaba”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează