SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Hamilton, foc și pară după abandonul de la Sepang! Își acuză echipa de sabotaj: "Vreau explicații! Cineva nu vrea să câștig în acest sezon!"

foto: Guliver/Getty Images +2   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 17:42

Daniel Ricciardo a câștigat Marele Premiu al Malaeziei, fiind urmat de Max Verstappen și Nico Rosberg. Cursa putea avea un alt deznodământ dacă mașina lui Hamilton nu ar fi fost cuprinsă de flăcări în turul cu numărul 41.

Hamilton era lider și se apropia de o nouă victorie, care l-ar fi readus în fruntea clasamentului general. Șansele sale au fost reduse după ce motorul monopostului său a cedat, iar mașina a luat foc, înfuriindu-l pe britanic, care a cedat psihic în urma frustrării acumulate. "Nu, nu, nu!", a fost reacția lui Hamilton, care și-a vărsat apoi nervii pe inginerii echipei Mercedes.

"Cineva trebuie să-mi ofere câteva explicații, e inacceptabil ce se întâmplă! Avem atâtea motoare construite pentru piloții noștri și doar ale mele cedează în acest sezon. Mă lupt pentru titlul mondial, iar motorul meu ia foc. Cineva nu vrea să câștig în acest sezon, dar voi continua să lupt! Voi încerca să revin și să câștig următoarea etapă", a tunat campionul mondial imediat după cursă, conform BBC.

Cu locul trei de astăzi, Nico Rosberg adună încă 15 puncte, cumulate cu diferența de 8 de până acum având 23 de puncte avans față de colegul său de la Mercedes (288 de puncte pentru german, 265 pentru Hamilton). Ricciardo se apropie și el de cei doi cu victoria de astăzi, având 204 de puncte cu cinci curse înainte de final.

sursa: theguardian.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
fangigi
fangigi  •  02 Octombrie 2016, 22:44
Postat de marian0904 pe 02 Octombrie 2016, 19:20

Mercedes AMG are sediile in MB si are, cred, mai multi britanici decat nemti in componenta. Atat in management, cat si in posturile executive. Demult Mercedes e o firma la care lucreaza crema automobilismului din toata lumea. In plus, sa crezi ca Lauda ar "umbla" la masina lui Hami e o chestie care numai unora ca noi, romanii, le poate trece prin cap.

Sefii cei mari insa sunt din Stuttgart! De acolo vin banii si deasemenea ordinele de echipa! Niki e doar un bagator de seama, un simplu colaborator RTL unde isi da cu parerea si atat, Toto Wolff nici nu-l baga in seama!

fangigi
fangigi  •  02 Octombrie 2016, 22:32
Postat de respect.pentru.sport pe 02 Octombrie 2016, 18:29

Acuzatiile lui Hamilton sunt ridicole. Daca nu e multumit cu performantele masinii sale, este liber sa-si demonstreze talentul cu alta echipa asa cum si marele campion Vettel o face la Ferrari si Alonso la McLaren

Ce talent si-a dovedit "marele campion vettel"? E o nulitate! De cand a plecat de la redbull n-a mai castigat nici o cursa! Si nu se poate spune ca la Ferrari are masina slaba! Alonso pe masina lui s-ar fi luptat la titlu cu *** de rosberg!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marian0904
marian0904  •  02 Octombrie 2016, 19:20

Mercedes AMG are sediile in MB si are, cred, mai multi britanici decat nemti in componenta. Atat in management, cat si in posturile executive. Demult Mercedes e o firma la care lucreaza crema automobilismului din toata lumea. In plus, sa crezi ca Lauda ar "umbla" la masina lui Hami e o chestie care numai unora ca noi, romanii, le poate trece prin cap.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează