SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Hamilton va fi la start în Grand Prixul de la Spa-Francorchamps

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 14:44 / Actualizat vineri, 28 august 2020 14:45

Sextuplul campion mondial, britanicul Lewis Hamilton a anunțat că susține manifestațiile antirasism din SUA, dar că nu va boicota Marele Premiu al Belgiei

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), singurul pilot de culoare din istoria Formulei 1, una din figurile mişcării antirasiste care animă în prezent şi sportul cu motor, a anunţat că nu va boicota Marele Premiu al Belgiei de duminică. Întrebat despre ceea ce se întâmplă în SUA, Hamilton a spus:

"Sunt foarte mândru de ce fac ei acolo, iar eu încerc să fac tot posibilul aici. Voi continua să discut cu Formula 1 pentru a vedea cum putem acționa pentru a continua să trezim conştiinţele şi să ajutăm această mişcare", a declarat sextuplul campion mondial. Pe grila de start la Grand Prix-urile din acest sezon, piloţii au purtat tricouri negre cu cuvintele "end racism" (Să terminăm cu rasismul!). Hamilton a ales să afişeze şi mesajul "Black Lives Matter". (Viețile negrilor contează).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  29 August 2020, 12:03

Asta e un Rasist

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  28 August 2020, 18:07

Asta e mandru de ce fac aia acolo, distrug, jefueiesc, bat pe cine prind mai palid la fata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close