SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Lewis Hamilton cere publicarea raportului FIA întocmit în urma deciziei controversate de la Abu Dhabi, care a decis soarta titlului mondial

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 16:58 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 17:09

Cu prilejul prezentării monopostului pentru sezonul 2022, Mercedes W13, Lewis Hamilton (37 de ani) a cerut FIA să publice raportul întocmit în urma incidentelor din finalul Marelui Premiu de la Abu Dhabi, care au decis soarta titlului mondial.

Britanicul a pierdut titlul mondial în fața olandezului Max Verstappen, în urma unei decizii controversate a lui Michael Masi, recent demis din funcția de director de cursă. Hamilton a profitat de prilejul prezentării noului monopost Mercedes pentru a le transmite rivalilor că, după cele întâmplate la Abu Dhabi, va reveni „mai puternic ca niciodată”.

Mai mult, Lewis Hamilton le-a cerut celor de la FIA publicarea raportului întocmit în urma deciziei lui Masi.

Hamilton: „Sper ca toată lumea să vadă raportul și să poată înțelege mai bine totul”

Întrebat la conferința de presă despre raportul respectiv, Hamilton a răspuns: „Nu l-am văzut. Credeam că nu a ieșit încă, dar voi fi încântat să văd rezultatele acelui raport și sper că toată lumea poate să-l vadă și poate să înțeleagă mai bine totul” a spus Hamilton, conform Mundo Deportivo.

„Cred că, în cele din urmă, este vorba despre a înțelege unde am fost, astfel încât să putem merge înainte într-un mod pozitiv”, a adăugat Hamilton.

Mercedes revine la argintiu în 2022

După doi ani în care mașinile Mercedes au fost majoritar negre, în semn de susținere față de lupta împotriva rasismului și a discriminării, „Săgețile Argintii” au revenit la culoarea clasică.

Argintiul se combină în partea inferioară a mașinii cu verdele sidef al sponsorului principal, Petronas, și cu negru, ales pentru podea. Noul bolid Mercedes va avea și culoarea roșie: airbox-ul și aripa spate.

Sus, Mercedes W13 în Bahrain. Jos, la Barcelona // foto: Guliver/gettyimages & Imago Images
Mercedes W13 // foto: Guliver/gettyimages
Mercedes W13 // foto: Guliver/gettyimages
Lewis Hamilton  // foto: Guliver/gettyimages
Mercedes W13 // foto: Guliver/gettyimages
+5 FOTO

Citește și alte știri despre Formula 1:

AlphaTauri vrea la „masa bogaților” » Un loc între primele 5, marele obiectiv din 2022: „Niciun motiv să nu avem un sezon foarte bun”

Scuderia Ferrari a prezentat monopostul cu care vrea să redevină campioană după 14 ani: „O mașină curajoasă, am interpretat regulile cu o minte deschisă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
204607544381497
Adrian Georgiu  •  21 Februarie 2022, 23:44

Dts fan aici!Taci ca esti varza la f1!Omul a fost furat pt drama si bani!Daca nu cunosti regulile nu mai comenta!Daca il scoatea max pe lewis nu iti parea rau!Nu doar lewis a fost jumulit in ultima cursa ci si asti piliti care nu au i teles dc a facut asta!Max o sa aiba in toata viata lui acest titlu controversat are la primit cadou!Daca nu era dat afara masi nu m ai pute ai spune ca a fost furat!Dar a fost dat afara si asta iti poate da de gandit

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  21 Februarie 2022, 21:12

N-ai vrea tu sa ne spuna FIA si cum ti-ai trimis tu adversarul in spital, la Silverstone, fara sa patesti nimic ? Si ca pe urma te bucurai ca disperatul, fara o minima doza de bun simt ? Sau poate sa ne spuna FIA de ce nu ai fost penalizat in utima cursa, exact, dar exact, pentru aceeasi faza pentru care adversarul tau a fost penalizat in cursa precedenta ? ***, fara ghinionul de la Baku, fara golania de la Silverstone si fara "ajutorul" motorizatilor Mercedes in Ungaria, Verstappen ar fi fost campion cu mult inaintea ultimei curse !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close