SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP DIN ARABIA SAUDITĂ

Lewis Hamilton, înspăimântat după MP din Arabia Saudită: „Red Bull are cea mai rapidă mașină pe care am văzut-o. Nici nu m-am chinuit să-l opresc pe Verstappen”

Lewis Hamilton // FOTO: Imago
Lewis Hamilton // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 12:46 / Actualizat luni, 20 martie 2023 13:01

Red Bull a reușit încă o demonstrație de forță, în Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită, spre uimirea rivalilor.

Mexicanul Sergio Perez, plecat primul de pe grila de start, a câștigat cursa, fiind urmat de Max Verstappen, la 5,3 secunde, olandezul plecând de pe 15. Pe locul 3 a terminat Fernando Alonso (Aston Martin), care a venit la 20,7 secunde după Perez.

La final cursei, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), care terminat cursa pe locul 5, la 31 de secunde de Perez, s-a declarat uimit de prestația celor de la Red Bull.

Lewis Hamilton, uimit de Red Bull după MP din Arabia Saudită

„Cu siguranță nu am văzut o mașină atât de rapidă. Noi (n.r. - Mercedes) am fost rapizi în trecut, dar nu am fost niciodată atât de rapizi. Este cea mai rapidă mașină pe care am văzut-o, în comparație cu alte mașini.

Nu știu cum, dar a Verstappen a trecut pe lângă mine cu o viteză incredibilă. Nici nu m-am chinuit să-l opresc. Era o difereință uriașă de viteză. Toată lumea vrea să vadă o luptă strânsă, dar asta e situația. Suntem foarte departe de Red Bull”, a spus Hamilton, potrivit SkySports.

Declarația acestuia vine în completarea declarației colegului său, George Russell, care după prima cursă a anunlui a declarat că: „Red Bull a rezolvat titlul, nu cred că va putea cineva să lupte cu ei în acest sezon. Ar trebui să câștige fiecare cursă din acest sezon, la ce evoluții au nu văd pe nimeni care să le pună probleme”.

Clasament MP din Arabia Saudită

Lewis Hamilton, înspăimântat după MP din Arabia Saudită: „Red Bull are cea mai rapidă mașină pe care am văzut-o. Nici nu m-am chinuit să-l opresc pe Verstappen”

Citește și:

„De ce ești cu cineva de 77 de ani?” » Romina Gingașu, soția de 34 de ani a bossului Ferrari, declarații explozive: „Așa am «decolat»”

Lewis Hamilton anunță despărțirea de un om-cheie: „După 7 ani...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează