SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Lewis Hamilton trage un semnal de alarmă după testele din Bahrain: „Nu ne putem lupta pentru victorii”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2022 19:24 / Actualizat sambata, 12 martie 2022 20:12

Lewis Hamilton este sceptic în privința șanselor Mercedes de a obține victorii în startul sezonului 2022 din Formula 1.

Cu toate că Hamilton a reușit cel mai rapid tur în testele din pre-sezon de la Barcelona, iar noul său coechipier, George Russel, s-a clasat pe locul secund, septuplul campion mondial consideră că Mercedes mai are mult de lucru pentru a se putea lupta cu Ferrari și Red Bull. 

Declarația britanicului vine după ce Mercedes nu a strălucit în sesiunea de teste din Bahrain, unde va avea loc și primul grand-prix al sezonului.

Primarul iese la atac, după înfrângerea lui FC Argeș cu CSU Craiova: „Mă implic ca banul public să fie cheltuit cu cap!” + 3 jucători luați în colimator
FC ARGEȘ
Primarul iese la atac, după înfrângerea lui FC Argeș cu CSU Craiova: „Mă implic ca banul public să fie cheltuit cu cap!” + 3 jucători luați în colimator

Lewis Hamilton: „Pentru moment, nu putem lupta pentru victorii”

Randamentul scăzut al „Săgeților Argintii” i-a făcut pe rivali să se întrebe dacă nu cumva Mercedes nu își arată adevăratele performanțe în timpul testelor, pentru a putea surprinde în cursă, cum a procedat de mai multe ori în ultimii ani, informează Sky Sports.

Hamilton susține însă că echipa mai are mult de lucru pentru a ajunge la nivelul dorit și a putea lupta pentru victorii cu rivalele Red Bull și Ferrari.

„Este prea devreme pentru a avea astfel de gânduri, despre titlul mondial, pentru moment nu cred că vom putea lupta pentru victorii. Există potențial în mașina noastră pentru a ajunge acolo. Trebuie doar să învățăm să reușim să extragem maximul și să remediem unele dintre probleme, la asta lucrăm.” a declarat Hamilton.

Mercedes a obținut de fiecare dată victoria în prima etapă în ultimele trei sezoane.

Imagini din timpul testelor din Bahrain:

Citește și alte știri din Formula 1:

„Ambiția noastră e clară: trebuie să devenim campioni!” » 2022, anul în care Ferrari le detronează pe Mercedes și Red Bull?

Pompierii au intervenit pe Circuitul de la Sakhir » Monopostul Williams al lui Nicholas Latifi a luat foc și a explodat în timpul sesiunii de teste din Bahrain

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  14 Martie 2022, 19:46

anul trecut , mercedes au furat fara a fi prinsi... si nu e vb doar de acea aripioara care se activa la o viteza de x km per ora...intrebarea este daca au furat singuri sau ajutati.

basan
basan  •  13 Martie 2022, 05:08

Va fi anul Ferrari!

rav410wrc
rav410wrc  •  12 Martie 2022, 21:37

Max Verstappen #1

Vezi toate comentariile (4)
Comentează