SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU DIN MONTE CARLO

FOTO Maria Sharapova, apariție de lux la Marele Premiu din Monaco » L-a „eclipsat” pe Max Vertstappen și a întors toate privirile pe circuit

Maria Sharapov și Max Verstappen / Sursă foto: Guliver/Getty Images +31   FOTO
Maria Sharapov și Max Verstappen / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 11:11 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 12:38

Rusoaica Maria Sharapova a fost una dintre principalele atracții sâmbătă, în calificările Marelui Premiu al Principatului Monaco. Elegantă, ca de obicei, „Masha” l-a premiat pe Max Verstappen, pilotul care va pleca din pole-position în cursa de azi.

Week-end-ul de Formula 1 de la Monte Carlo a reunit, la fel ca-n fiecare an, personalități de seamă din sport și nu numai, venite la Monaco pentru a urmări una dintre cele mai prestigioase și luxuriante curse din „Marele Circ”, la doi pași de Marea Mediterană și într-un peisaj dominat de iahturile strălucitoare ale miliardarilor.

Organizatorii i-au pregătit o surpriză pole-man-ului, care urma să fie premiat de fostul lider mondial din tenis.

Maria Sharapova, apariție de lux la Marele Premiu din Monaco

FOTO: Instagram @mariasharapova
FOTO: Instagram @mariasharapova
FOTO: Instagram @mariasharapova
FOTO: Instagram @mariasharapova
FOTO: Instagram @mariasharapova
+27 FOTO

Norocosul a fost Max Verstappen, cel care a reușit, după o bătălie palpitantă cu Fernando Alonso, să-și treacă în cont primul pole-position din carieră pe circuitul stradal din Principat. 

La final, așa cum se întâmplă după fiecare sesiune de calificări, „Olandezul Zburător” a fost recompensat cu un premiu simbolic, însăși Maria Sharapova fiind cea care i l-a oferit. Elegantă, aproape neschimbată la cei 36 de ani împliniți în aprilie, Sharapova și-a făcut apariția pe circuit îmbrăcată într-un costum galben, cu un sacou ușor decoltat și a întors toate privirile.

Ea a recunoscut ulterior că început să urmărească Formula 1 datorită partenerul ei, business-man-ul Alexander Gilkes, un mare „consumator” de motorsport.

Cursa e programată astăzi, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Olandezul e marele favorit al caselor de pariuri pentru un nou triumf în acest sezon, având o cotă de 1,35 la victorie.

Citește și alte știri din Formula 1:

Se pregătește o trădare incredibilă în Formula 1! Lewis Hamilton e ademenit la Ferrari cu un salariu GIGANT

Valtteri Bottas, pasiuni dincolo de F1 » Afacerile surprinzătoare în care investește pilotul finlandez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  28 Mai 2023, 17:33
Postat de rva4 pe 28 Mai 2023, 14:19

Masha, cu prezența ei scenică, prestanța de prințesă, se potrivește perfect cu atmosfera și cadrul de la Monaco. Superbă ca întotdeauna.

Meh, i-a trecut vremea...

rva4
rva4  •  28 Mai 2023, 14:19

Masha, cu prezența ei scenică, prestanța de prințesă, se potrivește perfect cu atmosfera și cadrul de la Monaco. Superbă ca întotdeauna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează