SPORTURI  »  FORMULA 1  »  CADOU DE LUX

GALERIE FOTO Max Verstappen se răsfață, după ce a devenit campion mondial » Își face un cadou de 2 milioane de euro

Max Verstappen// Foto: Imago
Max Verstappen// Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2021 12:15 / Actualizat marti, 14 decembrie 2021 12:45

Max Verstappen (24 de ani), proaspăt campion mondial în Formula 1, poate în sfârșit să se bucure de câștigurile de anul acesta, cifrate la 36 de milioane de euro. 

Spaniolii de la AS scriu azi că olandezul, despre care se presupune că are o avere care depășește 50 de milioane de euro, se pregătește să-și adauge un model în colecția de automobile de lux.

Și nu este vorba despre orice mașină, ci despre o bijuterie care-l va costa 2 milioane de euro! Verstappen și-a comandat deja noul model Aston Martin Valkyrie. 

Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
+5 FOTO

Aston Martin Valkyrie este o mașină sport hibridă care va avea o producție limitată, construită în colaborare de producătorul britanic de automobile și de Red Bull Racing.

Producătorii noului model Aston Martin își revendică titlul de cea mai rapidă mașină de stradă din lume.

Automobilul este conceput să poată fi utilizat atât ca mașină de curse, cât și pe drumurile publice, în mod legal. Ca specificații, hypercarul este dotat cu un motor V12 Cosworth și are 1155 de cai putere.

Aston Martin a anunțat că vor fi produse doar 150 de exemplare, iar producția va începe în 2023.

Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
Aston Martin Valkyrie
+5 FOTO

Citește și:

Acum a apărut înregistrarea! » Ce a transmis în cască Lewis Hamilton, imediat după ce a fost depășit de Verstappen. Mesajul n-a fost difuzat la TV

Gimnastele americane abuzate de Larry Nassar vor primi despăgubiri în valoare de 380 de milioane de dolari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lagardere_72
lagardere_72  •  14 Decembrie 2021, 16:02

Va fi un monstru pe roți. Motoarele Aston Martin V12 sunt efectiv imense, doar blocul motor deși este din aluminiu are în jur de 50 kg și o dimensiune de gabarit impresionantă. Și capurile cilindri (stanga/dreapta) au și ele peste 15 kg fiecare. Diferența de gabarit și greutate a motorului față de alte super mașini ca Porsche, Maserati, McLaren fiind imensă, asta și datorită faptului că celelalte au mai puțini cilindri Maserati și Porsche fiind V6 iar McLaren având atât V8 cât și V6. Au încercat și Aston Martin o variantă V8 acum câțiva ani dar nu e pe placul lor. Nici nu ar fi de mirare să fie cea mai rapidă mașină la forța ce o poate dezvolta motorul V12. PS: detaliile le știu din experiența personală a 6 ani jumătate (and carry on) la o companie ce toarnă părți motoare pentru cele 3 mașini și nu numai (Viper, Honda, Cox, puțin pentru Bentley, GM etc)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează