SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DECLARAȚII

Michael Schumacher // Motivul secretomaniei din jurul lui Michael Schumacher » Un apropiat dezvăluie: "Mi-a zis: «N-are sens să mă mai cauți anul viitor, voi dispărea!»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 15:26

Sabine Kehm, reprezentanta pilotului german, a dezvăluit motivele care au dus la decizia de a nu vorbi mai mult despre Schumi.

Michael Schumacher // Fanii Formulei 1 se întreabă constant care mai e starea lui Michael Schumacher, 49 de ani, dar informațiile din partea familiei sunt rare și neconsistente.

"În general, presa nu prea a avut niciodată acces la informații personale despre Michael și Corinna, soția lui. Când am avut mai demult, înainte de accident, o discuție lungă cu el mi-a zis: «N-are sens să mă mai cauți anul viitor, voi dispărea». Cred că era visul lui secret să se poată rupe de presă într-o zi. De aceea, acum vreau să-i protejez dorința și să nu dau nici o informație despre starea lui".

Schumacher s-a lovit la cap în decembrie 2013, când era la schi în Elveția. De atunci nu s-au aflat detalii importante despre starea sa, familia limitânu-se la comentarii oficiale generale.

"Michael plânge uneori când îl așezi cu scaunul cu rotile la geam și vede munții și lacul Geneva"
Un apropiat, la începutul anului 2018

"Îl iubesc pe Michael. Îi vizitez familia. Aș vrea ca situația să fie alta"
Jean Todt, fost șef la Ferrari


Sabine Kehm

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lolica123
lolica123  •  28 Noiembrie 2018, 19:27

Eu personal cred, si sper sa nu fiu injurat prea rau, ca acest accident al lui Schumacher a fost doar un motiv de-al lui sa iasa din viata publica. Probabil ca este bine, sau spre bine insa cred ca la cati bani a facut isi permite sa traiasca departe de toata lumea mondena. La cat de putine informatii sunt, nu avem de unde sa stim ca el nu este bine.. .

vasy86le
vasy86le  •  28 Noiembrie 2018, 16:32

Sa-i dea Dumnezeu sanatate, nimeni nu stie prin ce clipe de groaza trece un om asa de greu incercat, multi spun ca inteleg, dar nu poti intelege asta pana nu traiesti pe pielea ta, daca toti oamenii ar trai o zi cum traieste o persoana cu handicap,o persoana paralizata etc, lumea ar fi mai buna, ne-am dat toti seama ca viata e cel mai mare si mai valoros dar ce l-am primit, sa traiesti si sa te poti bucura de viata, de natura, de toate frumusetile acestei lumi, e o adevarata minune.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează