SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP MONACO

FOTO Mick, fiul lui Michael Schumacher, și-a făcut praf mașina la Monaco » N-a mai luat startul în calificări

Germanul Mick Schumacher (22 de ani), pilotul echipei Haas, a fost protagonistul unui accident, sâmbătă dimineață, în antrenamentele de la Monaco. +6   FOTO
Germanul Mick Schumacher (22 de ani), pilotul echipei Haas, a fost protagonistul unui accident, sâmbătă dimineață, în antrenamentele de la Monaco.

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2021 16:10 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 17:51

Germanul Mick Schumacher (22 de ani), pilotul echipei Haas, a fost protagonistul unui accident, sâmbătă dimineață, în antrenamentele de la Monaco. 

Mick, fiul legendarului Michael Schumacher, a distrus monopostul Haas. Neamțul părea într-o dispoziție excelentă înaintea calificărilor Marelui Premiu de la Monaco, dar a pierdut controlul cu câteva sute de metri înaintea finalului ultimei ture de încălzire. Mașina a fost distrusă. Din fericire, Mick a ieșit nevătămat. 

+2 FOTO

Mick Schumacher, out din calificările de la Monaco 

Cum incidentul s-a petrecut cu mai puțin de două ore înaintea startului calificărilor, mecanicii n-au putut rezolva la timp problemele. Mick nu a luat startul în calificări, iar site-ul oficial „Formula 1” notează că va avea nevoie de o dispensă din partea șefilor „Marelui Circ” pentru a luat startul la cursa de duminică.

0 punctea strâns Mick Schumacher în actualul sezon de Formula 1

Mick duce tradiția familiei Schumacher mai departe

Rezultatele impresionante din Formula 2 i-au convins pe șefii echipei Haas. La startul acestui sezon i-au oferit un contract și șansa de a demonstra ce poate pe cea mai mare scenă.

Mick este al treilea membru al familiei Schumacher care concurează în Formula 1, după unchiul Ralf (fratele lui Michael), care a participat în 180 de curse între 1997 și 2007, și tatăl său, Michael, de 7 ori campion mondial și cu 91 de curse câștigate în carieră - locul 2 all-time, după Lewis Hamilton, cu 95.

Citește și alte știri despre Formula 1: 

FOTO + VIDEO 27 de ani de la moartea lui Ayrton Senna » Povestea incredibilă cum a vrut să-l pocnească pe Eddie Irvine + Cum și-a prezis moartea cu 5 ani înainte

Lewis Hamilton, victorie spectaculoasă în MP al Spaniei! Strategie de manual pentru pilotul de la Mercedes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează