SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL BELGIEI

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei! Hamilton este pe ultimul loc al grilei

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 16:33

Nico Rosberg, pilotul celor de la Mercedes, va pleca din pole-position în cursa pentru Marele Premiu al Belgiei, din a 13-a etapă a campionatului mondial de Formula 1.

Rosberg a încheiat pe prima poziție calificările de la Spa-Francorchamps, urmat de Max Verstappen de la Red Bull și de Kimi Raikkonen, de la Ferrari. Este al treilea pole-position consecutiv pentru pilotul german.

În schimb, Lewis Hamilton va pleca de pe ultima poziţie a grilei de start, dar are un avans de 19 puncte în clasamentul general în faţa colegului de la Mercedes.

Marele Premiu al Belgiei va avea loc mâine, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport și Dolce Sport.

Clasamentul din calificări:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează