SPORTURI  »  FORMULA 1  »  CONTRACT

OFICIAL Lewis Hamilton s-a decis! Pentru cine va "alerga" sezonul viitor » Va fi cel mai bine plătit sportiv britanic: 45 de milioane de euro pe an!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 13:09

Pilotul britanic Lewis Hamilton, 33 de ani, a semnat un nou contract cu Mercedes, valabil pentru următorii 2 ani.

Hamilton va câștiga 45 de milioane de euro pe an, până în decembrie 2020. Echipa germană a anunțat astăzi noua înțelegere, alegând special o dată apropiată de Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim, ce va avea loc duminică.

Iată comunicatul oficial:

"Mercedes-AMG Petronas Motorsport și Lewis Hamilton anunță azi prelungirea înțelegerii pentru sezoanele 2019 și 2020. De când a venit la Mercedes, în 2013, Lewis a câștigat trei titluri și 44 de curse. Până la finalul noului contract, el va fi petrecut 8 ani sub culorile Mercedes, cea mai lungă perioadă a lui la o singură echipă.

De când și-a făcut debutul în F1, în 2007, la fiecare MP la care a participat Lewis a condus motoare Mercedes-Benz. Totalul de 65 de victorii din carieră îl plasează pe locul 2 în clasamentul all time, după Michael Schumacher.

Prin aceste realizări, Lewis și-a câștigat locul în istorie drept cel mai de succes pilot Mercedes în cei 112 ani de tradiție GP".

"Sunt în familia Mercedes din 1998. Le sunt recunoscător tuturor pentru susținerea neîntreruptă, dragostea de neclintit și protecția pe parcursul acestor ani. Sunt extrem de mândru de ce am realizat și chiar mai încântat de ceea ce vom reuși mergând împreună spre viitor. Nu e nici un alt loc mai bun pentru mine decât cel în care sunt. Un mare mulțumesc pentru răbdare și încredere. Învingem și pierdem împreună, întotdeauna. Pentru viitor!"
Lewis Hamilton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iulie 2018, 15:28
Postat de viomarmi22 pe 19 Iulie 2018, 14:24

Orice pilot din top 10, dacă-l puneai în locul lui Hamilton avea cam aceleași performanțe cu cea mai bună mașină din ultimii 5 ani ! Cred că Alonso, Vettel, Ricciardo, Verstappen sunt peste valoarea lui Hamilton, care nu-l văd în stare să facă față la echipe ca Red Bull s-au Ferrari !

si totusi Rosberg nu a luat decat 1 titlu de F1..si ala ca pe final de campionat Lewis a suferit un abandon tehnic cand era la conducerea cursei. Bottas are aceasi masina si e la ani lumina in spate. Sa nu-mi spui ca cei doi nu sunt piloti de top 10.

viomarmi22
viomarmi22  •  19 Iulie 2018, 14:24

Orice pilot din top 10, dacă-l puneai în locul lui Hamilton avea cam aceleași performanțe cu cea mai bună mașină din ultimii 5 ani ! Cred că Alonso, Vettel, Ricciardo, Verstappen sunt peste valoarea lui Hamilton, care nu-l văd în stare să facă față la echipe ca Red Bull s-au Ferrari !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează