SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

Romina Gingașu dezvăluie: ce prime de Crăciun URIAȘE primesc angajații Ferrari. „De la femeia de serviciu până la director”

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari. Foto: Instagram
Romina Gingașu, soția bossului Ferrari. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 17:31 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 18:57

Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani, cu care moștenitorul și patronul Ferrari s-a căsătorit în anul 2021, a dezvăluit că toți angajații de la fabrică, de la femeia de serviciu la CEO, primesc 17.000 de euro primă de Crăciun.

Invitată la emisiunea „În fața ta”, de la Digi24, Romina Gingașu a vorbit despre compania pe care o deține soțul ei, dar și motivul pentru care s-a căsătorit cu un bărbat mai în vârstă. 

Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani, foto: Imago
+45 FOTO

„În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi, a propus altă sumă”

„Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată. Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți.

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați", a declarat Romina Gingașu la Digi24.

Soția lui Piero Ferrari a mărturisit că în fabrică lucrează și români, care o salută în limba română de fiecare dată când o văd. „Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania". 

În România nu se va deschide prea curând o fabrică Ferrari, iar Romina Gingașu a explicat de ce acest lucru nu se va întâmpla. „Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în România. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini." 

Relație româncei cu Piero Ferrari, în vârstă de 77 de ani, a stârnit de multe ori controverse din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Romina Gingașu a spus de ce a ales să fie într-o relație cu un bărbat mai în vârstă. „Pentru că suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă." 

Rominei îi plac bijuteriile scumpe și avioanele private, iar când vine vorba despre bogăție ea a spus: „Când ai un milion n-ai nimic, când ai 10 de atunci te poți considera bogat, când ai 30 nu mai face diferența între 30 și 35." 

În România, soția lui Piero Ferrari deține o proprietate care valorează două milioane de euro.

Citește și:

Cătălin Zmărăndescu dezvăluie când s-a produs prima ruptură din relația lui cu Gigi Becali: „Din acel moment mi-a zis să nu mai stau niciodată în spatele lui”

FOTO Miss Universe România 2020 l-a înlocuit pe fostul atacant de la FCSB! Cine e noul iubit al Biancăi Tirsin și cum au apărut împreună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează