SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DECIZIE

Alertă maximă în Mexic: Red Bull i-a angajat bodyguarzi lui Max Verstappen înaintea cursei din weekend

Max Verstappen, în stânga, alături de Sergio Perez // foto: Imago Images
Max Verstappen, în stânga, alături de Sergio Perez // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 15:04 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 15:46

Red Bull îi pune la dispoziție lui Max Verstappen (26 de ani) doi bodyguarzi pe durata Marelui Premiu al Mexicului, în contextul amenințărilor primite de campionul mondial din Formula 1.

Duminică, de la ora 22:00, va avea loc Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului, a 19-a cursă din acest sezon.

Max Verstappen, deja campion mondial de două runde, va fi însoțit de două gărzi de corp pe durata weekendului, inițiativa aparținându-le celor de la Red Bull în contextul amenințărilor și jignirilor la care olandezul a fost supus pe rețelele de socializare.

Verstappen a răbufnit: „Nu e la nivel de Formula 1!”
REACȚIE
Verstappen a răbufnit: „Nu e la nivel de Formula 1!”

Red Bull i-a angajat bodyguarzi lui Max Verstappen înaintea Marelui Premiu al Mexicului

Directorul Red Bull Motorsport, Helmut Marko, a transmis pentru F1 Insider: „Max nu vrea asta și este relaxat, dar purtăm responsabilitatea pentru el, așa că vrem să fim în siguranță”.

Decizia vine și în contextul în care Verstappen a fost huiduit copios în Austin, Texas, după cursa de duminica trecută, pe care a câștigat-o.

Alertă maximă în Mexic: Red Bull i-a angajat bodyguarzi lui Max Verstappen înaintea cursei din weekend
Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite // foto: Imago Images

Pe deasupra, campionul mondial nu este deloc o figură populară în Mexic, țara natală a coechipierului pe care îl are la Red Bull, Sergio Perez. Verstappen l-a făcut „de rușine” pe Checo Perez în acest sezon, în care a obținut aproape dublul punctelor mexicanului (466 față de 240).

De altfel, 15 dintre cele 17 victorii pe care Red Bull le are în acest sezon au fost obținute de olandez. Doar două au fost reușite de Sergio Perez, o teorie vehiculată intens de fanii acestuia fiind că Red Bull îi pune la dispoziție lui Verstappen un monopost diferit, mai bun.

Tot din Formula 1: 

Decizie-șoc după MP al Statelor Unite: Lewis Hamilton și Charles Leclerc au fost descalificați!

Leclerc a înghețat când și-a auzit inginerul: „Dumnezeule... aproape că am făcut infarct”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
seraph___
seraph___  •  26 Octombrie 2023, 22:55

Faptul ca mexicanii au ceva impotriva lui Max nu e neaparat legat de anul acesta ci mai degraba in 2022, cand desi era deja campion si nu avea sanse sa mai castige cursa a refuzat sa il ajute pe Checo in Brazilia care se lupta cu Leclerc pentru pozitia a 2-a in campionatul pilotilor (pe care pana la urma apierdut-o terminand pe 3). Desi Max a beneficiat de ajutorul lui Checo mai ales in ultima cursa din 2021 cand Checo s-a si scuzat la scena deschisa pentru modul cum s-a aparat in fata lui Hamilton. Sa fim corecti totusi , cam asta e Max

nikomunie
nikomunie  •  26 Octombrie 2023, 16:16

Mda.garzi de corp din cauza faptului ca checo e mexican.alta cauze sunt doar insinuari.se stiie cat s-a plans perez in media din mexic vizavi de faptul ca ar fi discriminat in interiorul echipei.asa ca era de asteprat ca max są aiba parte de o primire ostila in mexic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează