SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RED BULL

Verstappen și Perez, față în față: „Te temi că va fi principalul tău rival la titlu?”

Max Verstappen și Sergio Perez // foto: Guliver/gettyimages
Max Verstappen și Sergio Perez // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 20:37 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 20:40

După primele două curse din noul sezon de Formula 1, clasamentul piloților este dominat de Red Bull Racing. Un singur punct îi desparte pe Max Verstappen (25 de ani) și Sergio Perez (33), iar atmosfera din cadrul echipei este din ce în ce mai tensionată.

Max Verstappen a câștigat prima cursă de Formula 1 din 2023, în Bahrain, Sergio Perez s-a impus în a doua, în Arabia Saudită. Campionul en-titre a reușit și cel mai rapid tur la Jeddah, astfel că a primit un punct bonus, care-l separă de coechipierul Sergio Perez după două etape.

Perez pare a fi principalul rival la titlu al lui Verstappen în acest an, în care Red Bull este la un pas înaintea oricărei alte echipe, iar acest lucru a produs tensiune în cadrul echipei.

„Corinna trăiește ca o prizonieră” » Apropiatul familiei Schumacher dă din casă: „Am vrut să-l vizitez pe Michael. Asta mi-au spus”
STARE
„Corinna trăiește ca o prizonieră” » Apropiatul familiei Schumacher dă din casă: „Am vrut să-l vizitez pe Michael. Asta mi-au spus”

Duminica trecută, după ce Perez a câștigat cursa din Arabia Saudită, Max Verstappen nu a părut deloc încântat. La fel și tatăl acestuia, Jos, care nu avea nicio intenție de a sărbători victoria mexicanului.

Max Verstappen și Sergio Perez, față în față: „Te temi că va fi principalul tău rival la titlu?”

Tensiunea s-a mutat la conferința de presă, unde piloții Red Bull au fost întrebați ce ar însemna o luptă directă pentru titlul mondial.

„Dacă rămâneți în propria ligă, te temi că coechipierul tău va fi principalul tău rival la titlu? Și cum vei proceda dacă va fi așa?”, a fost întrebarea adresată de un reporter.

„Dacă va fi așa, atunci e destul de simplu, nu? Ne este permis să ne întrecem, așa că cel mai bun va termina primul”, a răspuns Verstappen.

Sergio Perez l-a completat: „Dacă ar fi așa, ar fi fantastic pentru echipă. Ar însemna că am fi mult înaintea celorlalți și că ar rămâne să ne înfruntăm între noi”.

Max Verstappen și Sergio Perez au ochii pe titlu

În sezonul 2023 din Formula 1 urmează cursele din Australia (2 aprilie) și Azerbaidjan (30 aprilie). Întregul sezon va avea 23 de curse, ultima în Abu Dhabi, pe 26 noiembrie.

Sergio Perez are cel mai bun început de sezon de când a fost „transferat” de Red Bull, în finalul lui 2020.

Verstappen caută al treilea titlu mondial la rând, după doi ani în care principali adversari i-au fost Lewis Hamilton, respectiv Charles Leclerc.

Mai multe știri din Formula 1: 

Max Verstappen, criticat de un fost campion mondial după MP din Arabia Saudită: „Ar trebui să fie mai elegant”

Fernando Alonso a intrat într-un top select: doar 6 piloți din istoria Formula 1 au reușit asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează