SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RED BULL

VIDEO Record incredibil în Formula 1! În cât timp au schimbat pneurile mașinii lui Max Verstappen

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 10:06

Mecanicii echipei Red Bull au stabilit încă un record privind schimbul de pneuri, reuşind să înlocuiască setul de cauciucuri al monopostului pilotat de Max Verstappen în 1,82 secunde, la Marele Premiu al Braziliei, câștigat chiar de olandez. 

Numai în acest sezon, mecanicii lui Red Bull au bătut de trei ori recordul, cu 1,91 secunde, 1,88 şi cu 1,82 secunde. Max Verstappen a câştigat MP al Braziliei pe circuitul de la Sao Paulo. El a fost urmat de francezul Pierre Gasly de la Toro Rosso şi, după ce Lewis Hamilton a fost penalizat cu cinci secunde, de spaniolul Carlos Sainz de la McLaren-Renault.  

În clasamentul constructorilor, Red Bull Racing este pe locul 3, cu 391 de puncte, după Mercedes și Ferrari. În clasamentul piloților, Verstappen e pe 2, cu 260 de puncte, iar Alexander Albon este pe 8, cu 84. 

Vezi și: 

VIDEO Schimbări masive în Formula 1! Zero emisii de carbon din 2030 + materiale reciclabile la fiecare cursă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează