SPORTURI  »  FORMULA 1  »  OPINIE

VRUUM de Luminița Paul despre locul 2 obținut de Verstappen în Austria » Nicio presiune

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 00:00

La 18 ani, habar n-ai de diplomaţie. De declaraţii prudente, nu neapărat mincinoase. La 18 ani poţi spune despre Hamilton că e un ipocrit în problema siguranţei piloţilor.

Toată lumea e a ta. Max Verstappen a încheiat cursa de ieri, din Austria, pe locul secund, după sus numitul făţarnic campion mondial. E un talent, fără dubiu, o piatră preţioasă care se şlefuieşte de la eveniment la eveniment.

Un tip care simte că se află în locul cuvenit, că nu i se face un favor. Zilele trecute, când a aflat că Red Bull îl va păstra pe Carlos Sainz Jr încă un an, pentru echipa Toro Rosso, Max a spus: "E bine pentru el, cred. Încă un an în Formula 1. Nu ştiu care sunt şansele lui la altă echipă, dar, da, e bine pentru el".

Pentru spaniol, locul 8 ieri, poate fi o consolare faptul că Red Bull are posibilitatea să schimbe piloţii între cele două echipe, aşa cum s-a întâmplat deja sezonul acesta cu Verstappen şi Kvyat. Dar se simte Max sub presiune prin păstrarea lui Sainz?

"Nu, nu e presiune dinspre Carlos. Cred că am demonstrat la Toro Rosso că pot să-l bat în curse şi în calificări. Şi, oricum, în general nu simt niciodată cu adevărat presiune. E Ok pentru mine". Pentru că la 18 ani e OK să spui orice. Lumea e a ta.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează