SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL AUSTRALIEI

VRUUM de Luminița Paul despre un conflict între coechipieri » Max cel nervos

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2016 00:00

La 18 ani, poţi fi timid. Dacă alegi însă drept meserie să fii pilot de F1, îţi trebuie şi altceva.

Tupeu, temperament, vioiciune. Iar Max Verstappen, fiul Jos Verstappen, le-a arătat pe toate din belşug ieri. Plus un bagaj bogat de expresii licenţioase, care au fost închise în paranteză şi ferecate pe veci pe transcrierea comunicării radio.

Tânărul de la Toro Rosso a avut ceva de împărţit chiar cu coechipierul lui, ceva mai matur la 21 de ani, Carlos Sainz Jr. Şi el băiatul altui pilot legendar, dar de raliuri, Carlos Sainz.

Max s-a bosumflat după ce colegul i-a luat-o înainte la boxe. "Voiam să intru eu primul!", a ţipat în microfon olandezul. A primit, în fine, setul noi de pneuri, dar gâlceava nu se încheiase.

"Pot să încerc să depăşesc? Lăsaţi-mă să conduc, durează prea mult", "Haideţi, trebuie să facem ceva!" şi "E o glumă", condimentate cu vorbe nerecomandabil de reprodus, au fost replicile sale în timp ce căuta, alături de Sainz, să treacă în faţa britanicului Joylon Palmer.

A încheiat pe 10 Verstappen, apoi şi-a lăsat nervii sub forma unei amprente de talpă pe uşa de la biroul lui Franz Tost, şeful de echipă. Pentru 18 ani, personalitatea lui pare uşor excesivă. Oare Jos ce are de spus?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează