SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL BRAZILIEI

VRUUUM de Luminița Paul » I-a asigurat urmași » O declarație dură și diferența dintre Rosberg vs. Hamilton

Foto: motorexclusive.com
Foto: motorexclusive.com

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Nu cu mult timp în urmă, Bernie Ecclestone făcea o declarație dură: "Dacă Nico ar câștiga titlul, ar fi bine pentru el și pentru Mercedes, dar n-ar ajuta în mod special sportul pentru că despre el nu e nimic de scris. N-ar ajuta nici măcar în Germania. E nevoie de cineva precum Lewis".

Chiar dacă apoi a încercat să înmoaie abraziva caracterizare, ideea a rămas. Rosberg nu e spectaculos. "Singurul lucru la care mă pot gândi legat de viața mea personală este că sunt foarte, foarte fericit. Pentru că am o familie încântătoare, cu o fetiță de un an și 2 luni, care e foarte specială. Și cred că asta se transferă și în sport. Când vii cu un zâmbet pe față, se face diferența", a replicat germanul.

Între timp, Hamilton s-a ocupat de bulldogul său, Roscoe. A publicat noutăți despre el pe un cont de instagram care îi este dedicat – roscoelovescoco – și care e urmărit de aproape 100.000 de oameni.

Sub poza câinelui jucându-se cu o minge de tenis printre frunze ruginii, apărea următoarea informație: "Din cauza unor complicații, a trebuit să-l castrăm. Totuși, fiindcă este cel mai arătos bulldog, am decis să îi dau sperma la congelat ca să poată avea mai târziu propriii cățeluși. Are cel mai bun pedigree, mama și tatăl lui au fost campioni". Iată ceva despre care merită scris!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  14 Noiembrie 2016, 14:49
Postat de parioara pe 14 Noiembrie 2016, 09:15

Te rog sa ramai la tennis!!! Asta e articol? E o mizerie!!

*** cainelui lui Hamilton e o mizerie? Pai eu am inteles din articolul asta (despre Formula 1) ca acest caine se trage din cei mai din lume campioni parinti cu Pedigree... nu mai inteleg nimic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  14 Noiembrie 2016, 14:45
Postat de z3tis pe 14 Noiembrie 2016, 13:10

Wtf?! Ai primit tema sa scrii despre Formula 1 si atat ai putut??? Dumnezeule! Da-ti demisia! Pont: Puteai scrie, dupa cursa de ieri, despre Max Verstapen. Ahhh...exact...Google it, Luminita!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  14 Noiembrie 2016, 14:45

***, de ce stergi comentarii aiurea? Unde era jignirea in comentariul meu? Ca ti-am zis ca esti penibila pentru ca scrii articole despre *** cainelui lui Hamilton? Da-ti demisia, fata!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close