SPORTURI  »  FORMULA 1  »  OPINIE

VRUUUM de Luminița Paul » Locul trebuie câştigat: Vettel și avertismentul primit de la Ferrari

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 00:00

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel nu are locul garantat la Ferrari după încheierea contractului, a afirmat clar boss-ul echipei, Maurizio Arrivabene, la Sky Sports Italia.

Între german şi team-ul căluţului relaţiile sunt tensionate de ceva vreme, aproape reci. Pe de o parte, el nu s-a reţinut de la remarcele dure legate de unele probleme de strategie. Probleme care e posibil să-l fi pus în inferioritate faţă de rivalii aprigi, de la Mercedes şi Red Bull, alături de deficitul tehnic.

De cealaltă parte, Vettel a fost aspru criticat de presa peninsulară după ce a fost implicat într-un incident chiar în primul viraj al Marelui Premiu al Malaieziei, de săptămâna trecută.

"Sebastian are un contract. Vom lucra împreună anul acesta şi următorul. Apoi vom vedea", a spus Arrivabene. "Fiecare dintre noi are obiective, de aceea e corect ca oricine, indiferent cine e, să-şi câştige locul şi salariul". Inclusiv un cvadruplu campion mondial.

Întrebat dacă nu va încerca să-l reţină pe german la Ferrari oferindu-i un nou acord, acelaşi Arrivabene a replicat: "Nu cred că oamenii pot fi cuceriţi cu reînnoiri de contract. Sebastian trebuie să se concentreze pe maşină".

La rândul său, Vettel a spus că va spune în faţă dacă va avea ceva de reproşat. Până la vremea discuţiilor, mai sunt multe curse de alergat. Şi un loc de păstrat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  10 Octombrie 2016, 12:17

Mai degraba cred ca dl. vinebine va parasi postul in care se afla cam degeaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează