SPORTURI  »  FORMULA 1  »  INEDIT

VRUUUM de Luminița Paul » Tentația vitezei: Button, descalificat dintr-o cursă pentru că a pedalat prea tare

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 00:00

Campionul mondial din 2009, Jenson Button, a lăsat deoparte circuitele de F1 după sezonul trecut, fiind al treilea pilot la McLaren Honda, după Fernando Alonso și Stoffel Vandoorne.

Asta nu înseamnă că stă degeaba, chiar deloc. Pasionat de triatlon, britanicul a participat recent la o competiție Ironman în California. 1,2 mile de înot, 56 de mile ciclism și un semimaraton, încheiate de Button pe locul al treilea, în categoria sa de vârstă. Să ne amintim că are 37 de ani!

Rezultatul îi permitea să se califice la Campionatul Mondial Ironman de anul acesta, de la Chattanooga (Tennessee). După uriașul efort, când a trecut linia de sosire, el a aflat însă că fusese descalificat pentru depășirea vitezei.

În proba de ciclism, pe anumite porțiuni ale traseului, concurenții sunt obligați să încetinească, din motive de securitate.

Mda, spuneți unui pilot de F1 că trebuie să calce frâna! Măcar Jenson a luat totul cu umor: "Ei bine, a fost un Ironman destul de interesant, doar că am fost descalificat. Ok, ne concentrăm pe următorul!".

Doar să nu pice în aceeași capcană...

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează