SPORTURI  »  FORMULA 1  »  OPINIE

VRUUUM de Luminița Paul » TV? Film? Hamilton, Button și opțiunile din afara Formulei 1

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 00:00

Să ai pe cartea ta de vizită scris "campion mondial" îți deschide perspective interesante. Iar dacă ai și un pic de talent altfel decât la volan, cu atât mai bine.

După ce s-a interpretat pe sine într-un clip promoțional ca un elegant bărbat de 80 de ani, cu păr și barbă albe, Lewis Hamilton clipește entuziasmat spre actorie.

"Întotdeauna mi-am dorit să joc, dar nu pe mine, aș vrea să fac altceva. Asta vreau pentru viitor, ceva diferit. Le-am arătat filmulețul inginerilor mei și toți au râs. Așa că o să ajung la Hollywood cândva!", a spus britanicul pentru motorsport.com.

Compatriotul lui, Jenson Button, e înclinat mai degrabă spre televiziune. El a primit un suport imens pe Twitter din partea fanilor pentru a deveni înlocuitorul lui Chris Evans ca prezentator al emisiunii Top Gear.

"E drăguț să citești că ești dorit undeva. Nu știu ce voi face în viitor și dacă Top Gear e o opțiune, dar m-ar interesa ceva legat de tv", a spus el în The Sun. "Sunt norocos să mă aflu în poziția în care pot alege cu ce să mă ocup în viitor, de aceea vreau să fie ceva amuzant, care să-mi placă. Un show despre mașini, poate comentariu tv", a elaborat el.

Deocamdată însă, și Lewis, și Jenson mai au câteva sute bune de tururi de parcurs. Cum spun ei însă, e bine să ai opțiuni. Și să scrie "campion mondial" pe cartea ta de vizită.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează