SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DECES

A murit Nicolae Vieru, fostul președinte al Federației Române de Gimnastică

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 20:19

Nicolae Vieru, fost președinte al Federației Române de Gimnsatică și președinte de onoare al instituției, a murit astăzi, fiind bolnav de cancer.

 În vârstă de 84 de ani, Nicolae Vieru a condus Federația în perioada 1987-2005 și a fost președinte onorific al Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, iar în perioada 1991-1998 s-a aflat la conducerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

 Nicolae Vieru s-a născut la Buhuși, în județul Bacău, iar printre gimnaștii care au fost antrenați de el s-au numărat  Frederic Orendi, Petre Miclăuş, Gheorghe Tohăneanu, Anton Cadar și Gheorghe Condovici.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
chimistul_99
chimistul_99  •  03 Septembrie 2016, 08:49

Dumnezeu sa-l ierte. Despre autorul articolului.....cat amatorism! Asta-i tot ce era de scris despre dl. Vieru ?? A fost aproape patru decenii la conducerea federatiei de gimnastica, zeci de ani in diferite comisii din federatia internationala, etc, etc. O mare personalitate {controversata, uneori } a gimnasticii mondiale. Daca zici ca "s-a aflat la conducerea la conducerea COSR intre 1991-1998 ", inseamna ca a fost presedinte, nu ? Domnule ziarist, da o fuga la un chiosc de presa, gasesti cartea scrisa de dl Vieru, costa doar 8 lei. Asa , poate reusesti sa citesti prima carte de sport. Cat despre Nicolae Vieru, respect si apreciere pentru activitatea lui in gimnastica romaneasca, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Septembrie 2016, 00:47

Inca odata ai dat cu bata in balta parlitule! esti un mincinos notoriu, fara caracter si mocirlos!

tardelli
tardelli  •  03 Septembrie 2016, 00:03
Postat de martinpen pe 02 Septembrie 2016, 22:21

Eu as spune minciuna, nu jurnalism amator... Daca un magazin ar pune etichete care mint asupra continutului, ar fi deranj mare, nu ? La fel si cu titlurile, sunt ca niste etichete si noi, cititorii suntem cei lezati... Exista o lege, nu ne ramane decat sa semnalam aceste titluri mincinoase catre CNA... daca se aduna suficiente reclamatii, in mod sigur cineva va reactiona pentru binele nostru...

CNA nu se ocupa cu presa netului

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close