SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Accidentare serioasă pentru Larisa Iordache la Montreal! Gimnasta nu va mai putea concura la Mondiale: "Trebuie operată în ţară"

Foto: twitter.com/CBCScottRussell
Foto: twitter.com/CBCScottRussell

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 21:12

Gimnasta Larisa Iordache s-a accidentat înainte să concureze în prima probă a calificărilor, la Campionatele Mondiale de la Montreal şi nu va mai putea concura în această competiţie.

Larisa urma să intre în concurs în a treia subdiviziune, la sol, dar s-a accidentat în timp ce era la încălzire şi a fost scoasă din sală plângând, fiind transportată într-un scaun cu rotile. Din primele informaţii, este vorba de o ruptură a tendonului lui Ahile.

”Tendonul i-a cedat, este rupt. Trebuie operat în ţară, vom încerca să plecăm de la Montreal mai repede”
Cristian Moldovan, antrenorul Larisei, conform Prosport

Gimnasta de 21 de ani a mai fost accidentată la calcâi în primăvara acestui an, după ce în 2016 a ratat Jocurile Olimpice de la Rio din pricina unei probleme asemănătoare.

Larisa Iordache urma să concureze pentru proba de individul compus, unde era una dintre favorite şi avea şanse importante de a cuceri medalii la bârnă şi sol. Cătălina Ponor şi Ioana Crişan sunt celelalte două gimnaste care participă în calificările de la Campionatele Mondiale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ortega
ortega  •  05 Octombrie 2017, 11:11
Postat de vlad.dracul pe 05 Octombrie 2017, 04:55

Oh man, nasol de tot... Fetiţa asta e cea mai bună gimnastă pe care-o avem în momentul de faţă, sper să nu-i pericliteze cariera.

Cu ruptură la tendonul lui Achile ... e cam gata ceaiu ...

vlad.dracul
vlad.dracul  •  05 Octombrie 2017, 04:55

Oh man, nasol de tot... Fetiţa asta e cea mai bună gimnastă pe care-o avem în momentul de faţă, sper să nu-i pericliteze cariera.

haxor
haxor  •  05 Octombrie 2017, 03:16

Insanatosire rapida domnisoara!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează