SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE EUROPENE

Accidentat, Marian Drăgulescu nu a fost inclus în lotul pentru CE de la Birmingham!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Campionul mondial Marian Drăgulescu este nerefăcut după o entorsă la gleznă şi nu se află în lotul masculin al României care va participa la Campionatul European de gimnastica pe echipe, de la Birmingham, a informat Mediafax.

Dublul campion mondial din 2009 s-a accidentat la glezna piciorului drept în urmă cu aproape două săptămâni, entorsa nepărând foarte gravă la acea vreme, în perspectiva participării la CE de la Birmingham (21-25 aprilie).

"Marian Drăgulescu nu este refăcut, facem toate eforturile împreună cu personalul medical pentru a fi apt, dar acea entorsă i-a făcut mai multe probleme decât părea iniţial. Conform regulamentului, componenţa lotului poate suferi modificări până cu 24 de ore înaintea intrării în concurs. Dacă Drăgulescu îşi va reveni în timp util va fi acolo", a declarat secretarul general al FR Gimnastică, Mircea Apolzan.

Componenţa lotului masculin al României este următoarea:

Seniori - Flavius Koczi, Adrian Bucur, Ovidiu Buidoşo, Alin Jivan, Cristian Băţagă.

Juniori - Andrei Muntean, Daniel Răducanu, Andrei Groza, Ioan Nistor, Adelin Kotrong.

De asemenea, FR Gimnastică a stabilit şi componenţa lotului feminin al României, care va participa la Campionatele Europene din acest an, care vor avea loc tot la Birmingham, dar în intervalul 28 aprilie-2 mai.

Senioare - Ana Porgras, Amelia Racea, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Cerasela Pătraşcu.

Junioare - Diana Bulimar, Larisa Iordache, Anamaria Baicu, Maria Balea, Mădălina Neagu.

Ultimul test pentru gimnaştii nominalizaţi să participe la CE de la Birmingham va avea loc la Internaţionalele României, programate la Bucureşti, în interalul 9-11 aprilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează