SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE DE GIMNASTICĂ

Ana Porgras a obţinut la paralele acelaşi rezultat ca la individual compus » Obsesivul cinci

Articol de - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Ana Porgras a ocupat ieri locul cinci la paralele, la fel ca în finala de la individual compus de vineri.

Sîmbăta trecută, în calificări, a evoluat la toate aparatele. Miercuri, în finala pe echipe, a bifat trei. A participat vineri la individual compus. Un parcurs solicitant pentru Ana Porgras, care, ieri, s-a prezentat şi în finala pe aparate, la paralele.  Calmă şi graţioasă, românca a obţinut pentru exerciţiul său 14,600. Un punctaj care a dus-o pe locul al cincilea,  la fel ca în ultimul act al gimnastelor complete. Medaliată cu bronz la CM 2009 la acest aparat, Ana n-a reuşit să urce pe podiumul mondial din 2010, acolo unde au fost Beth Tweddle (15, 733), Alia Mustafina (15,600) şi Rebecca Bross (15.066). Parcursul Anei nu s-a încheiat în finala de la paralele, azi ea va evolua la bîrnă, acolo unde s-a calificat cu primul punctaj.

Tot, ieri, Diana Chelaru a încheiat finala de la sărituri pe poziţia a şaptea cu o medie de 14.066, ea obţinînd pentru cele două sărituri prezentate 14, 700 şi 13,433. Diana va evolua şi ea azi, în întrecerea de la sol. Singurul reprezentant al României la masculin, Flavius Koczi, a avut al şaselea punctaj, 15,066, în finala de la sol. Şi el va fi prezent în ultima zi a Mondialelor de la Rotterdam, la sărituri. Pînă ieri, delegaţia României avea drept cea mai bună performanţă clasarea echipei femine pe locul patru, la care se adaugă cele două locuri cinci obţinute de Ana Porgras.

Români în concurs azi
Finale pe aparate-masculin (ora 15:00, în direct DigiSport)
sărituri: Flavius Koczi
Finale pe aparate-feminin (ora 15:00, în direct DigiSport)
bîrnă: Ana Porgras
sol: Sandra Izbaşa, Diana Chelaru

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
bibiana
bibiana  •  24 Octombrie 2010, 12:34

Trebuie sà consideràm si faptul - grav , pentru viitorul tuturor copiilor - cà programa scolarà nu mai cuprinde suficiente ore dedicate sportului , miscàrii , ceea ce va duce la o generatie de tineri lenesi , fàrà entuziasm in tot ceea ce fac ( sportul in sine ajutà nu numai din punct de vedere fizic dar si psihic , dezvoltà ambitia , dorinta de a se depàsi pe sine si pe altii si mai ales ii invatà regulile intrecerilor oneste , dupà merit ).Rolul principal apartine pàrintilor si p

Vezi toate comentariile (1)
Comentează