SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL NAŢIONAL

Ana Porgras, campioană naţională la individual compus

Ana Porgras şi-a apărat titlul cîştigat anul trecut
Ana Porgras şi-a apărat titlul cîştigat anul trecut

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 18:40

Componenta lotului olimpic al României, Ana Porgras, a câştigat, vineri, la Oneşti, concursul individual compus din cadrul Campionatelor Naţionale, în timp ce în concursul feminin pe echipe clubul Cetate Deva a ocupat prima poziţie.

Ana Porgras, legitimată la Farul Constanţa, a urcat pe prima treaptă a podiumului cu un total de 58.650 puncte, urmată în clasament de Amelia Racea (58.525 puncte) şi Raluca Haidu (57.675 puncte), ambele fiind legitimate la Cetate Deva. Competiţia pe echipe a fost câştigată de clubul Cetate Deva.

La Campionatele Naţionale, care se desfăşoară în Sala "Nadia Comăneci" din Oneşti, au participat şi câteva dintre componentele lotului Marii Britanii, printre care nu s-a aflat însă şi campioana mondială Elisabeth Tweddle, aflată în refacere după o accidentare.
Campionatele Naţionale vor continua vineri cu concursurile similare masculine, în timp ce sâmbătă şi duminică sunt programate finalele pe aparate, la feminin şi masculin.

Sursă: Mediafax

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (3)
otelul_campioana
otelul_campioana  •  27 August 2011, 17:50

galateanca noastra...bv ana

double07
double07  •  26 August 2011, 20:00

Felicitari !

manoliudumitruflorin
manoliudumitruflorin  •  26 August 2011, 19:09

Cel mai nou joc in care poti schimba moneda virtuala in bani reali marketglory.com/register/BillGates Cel mai nou joc in care poti schimba moneda virtuala in bani reali marketglory.com/register/BillGates Cel mai nou joc in care poti schimba moneda virtuala in bani reali marketglory.com/register/BillGates

Vezi toate comentariile (3)
Comentează