SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Anca Grigoraş a găsit principala problemă a sportului românesc: "Cei puternici înving, dar din păcate sunt din ce în ce mai puţini"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 21:49

Medaliata cu argint la Olimpiada de la Montreal, Anca Grigoraş, a fost invitata lui Ovidiu Ioaniţoaia în Emisiunea Tribuna 0 şi a vorbit despre Campionatele Europene de Gimnastică Petrom de la Cluj, programate între 19 şi 23 aprilie. 

"Aceste campionate europene sunt campionate individuale, nu pe echipă. Au dreptul de participare maximum 6 băieţi şi 4 fete. Toţi aceşti sportivi. Noi ne vom prezenta cu Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Câmpean şi Ioana Crişan. Sperăm la nişte medalii la bârnă şi la sol."

Întrebată despre principala problemă a gimnasticii româneşti, Anca Grigoraş a răspuns: "Pe vremuri eram mii de copii care veneam la selecţii. Acum cei mici au alte tentaţii. Se tem că este un sport mult prea greu. Cei puternici înving, din păcate sunt din ce în ce mai puţini".

Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a intervenit în discuţie: "Vrem să facem o competiţie memorabilă la Cluj. Vor fi prezenţi peste 300 de sportivi din 37 de ţări. Clujul s-a mişcat mai bine decât Bucureştiul. Nu aveam sală fiindcă era stabilită finalizarea în 2015. Nu s-a băgat o lopată în pământ. În primul rând trebuie să vă spun că gimnastica este un sport scump. Aparatura a costat 600.000 euro. Nu vom reuşi să o scoatem la capăt cu mai puţin de 1.300.000 euro".

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (1)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  03 Aprilie 2017, 22:32

Spera sa mai ciupeasca o medalie de bronz la barna Catalina Ponor, si cu asta sa se scoata ei. Pentru ca asta-i intereseaza, sa se scoata, atat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează