SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Andreea Chelaru le răspunde cititorilor: "Mulţumesc tuturor pentru susţinere"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2010 00:00

Copleşită de reacţiile cititorilor la articolul publicat de Gazeta Sporturilor astăzi, Andreea Chelaru a ţinut să le mulţumească prin intermediul Gsp.ro.

"Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pentru complimentele voastre frumoase. Vă doresc şi vouă multă sănătate şi tot ceea ce e mai bun în viaţă! Sărbători fericite pentru toţi"
este mesajul postat de Andreea pe gsp.ro

Gazeta a povestit cazul Andreei, gimnasta care în 1999 a suferit o gravă accidentare după o săritură nereuşită, şi a rămas paralizată. Deşi a mers la Bijing în 2008, unde a făcut o operaţie cu celule stem, lucrurile nu s-au schimbat. La doi ani de la acea intervenţie, Andreea continuă să îşi petreacă ziua în scaunul cu rotile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
galbaglinde
galbaglinde  •  03 Decembrie 2010, 23:54

Sa fii tare Andreea! Capul sus si sa ai Sarbatori Fericite! Din Canada-dar cu dor de casa, Razvan

rhodogog
rhodogog  •  03 Decembrie 2010, 19:15

Andreea . Nu dispera . Tratamentul cu celule STEM nu merge pt ca acestea ,au nevoie de inca niste celule ,pt a fi active . Se numesc TELOCITE si au fost descoperite anul asta de catre romani . De catre echipa academicianului L.M. Popescu . Chinezii sunt deja foarte interesati de continuarea cercetarilor ,pt ca noi oricum nu avem bani . Telocitele sunt precum "asistentii" celulelor STEM . Daca se combina cele doua tipuri ce celule ,tratamentul de regenerare a neuronilor poate functio

jennic
jennic  •  03 Decembrie 2010, 19:03

Dumnezeu sa te ajute sa te faci bine! Nu uita, DUMNEZEU reuseste (si)acolo unde stiinta nu poate! SARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează