SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Avem o medalie asigurată :) » O fostă gimnastă de aur a României s-a oferit să ne reprezinte la Rio

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2016 11:00

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din această vară, nu se anunță prea fericite pentru delegația României. Specialiștii prevăd puține medalii cucerite de noi la competiția din august. 

Așa că foștii sportivi de aur ai țării s-au oferit să dea o mînă de ajutor :) Prima care a făcut pasul este Daniela Silivaș-Harper, triplă campioană olimpică la Seul 1988.

Aceasta a postat, pe o rețea de socializare, un selfie sugestiv: îmbrăcată într-un echipament de gimnastică al Statelor Unite, țara de adopție, însă cu un mesaj pentru cea natală. 

gimnastica

"Sînt gata. Doar în cazul în care România mă vrea pentru Rio!!!", a fost mesajul fostei gimnaste, alături de emotigrama care rîde cu lacrimi. 

În vîstă de 43 de ani, fosta sportivă, născută la Deva, are în palmares 6 medalii olimpice (3 de aur, două de argint și una de bronz), 10 mondiale (7 de aur, 2 de argint, una de bronz) și 10 europene (5 de aur, 3 de argint, 2 de bronz).

În prezent, Daniela Silivaș-Harper, cea mai tînără sportivă introdusă vreodată în Hall of Fame-ul gimnasticii (în 2002, la 30 de ani), locuiește în SUA, unde este antrenor de gimnastică.

Într-un interviu acordat GSP anul trecut, președintele COSR, Alin Petrache, era tranșant: "Trebuie spus adevărul. Nu stăm bine înainte de Rio. Toate federațiile au probleme, dar trebuie să mai recunoască și ele".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
spion_kop
spion_kop  •  26 Ianuarie 2016, 14:20

ha ha ha ... ce amuzanti sunteti astazi ... v-ati primit salariu de la palat ?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  26 Ianuarie 2016, 13:36
Postat de Viorel Balaceanu pe 26 Ianuarie 2016, 13:25

Daca fetele alea sunt rusoaice de ce sunt imbracate cu echipament pe care scrie Romania ?

Pai ia sa ne gandim. Asaaaaa... S-o luam logic, OK? O fi din cauza ca poza a fost schimbata intre timp??? Ce zici, e posibil?

481667088683484
Viorel Balaceanu  •  26 Ianuarie 2016, 13:25

Daca fetele alea sunt rusoaice de ce sunt imbracate cu echipament pe care scrie Romania ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close