SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  INEDIT

Belu şi Bitang, bricoleri de lux » Antrenorii lotului de gimnastică au demontat aparatele din Sala Polivalentă

Articol de - Publicat joi, 12 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 21:51

În ultima perioadă, lotul olimpic de gimnastică s-a pregătit la Polivalentă, acolo unde s-a montat şi un podium de concurs asemănător cu cel de la Londra. Acesta are înălţimea de 1 metru şi pe el sînt plasate aparatele: bîrna, solul, paralelele şi calul de la sărituri.

Pentru că în sală urmează să se ţină o adunare tradiţională a Martorilor lui Iehova, "am închiriat de vineri pînă duminică pentru 7.000 de euro", au declarat cei de la " Polivalentă", ieri dimineaţă gimnastica şi-a strîns aparatele şi a revenit la Izvorani.

"Nu avem unde să montăm platforma înaltă de concurs la Izvorani, aşa că vom lucra ca de obicei", a spus Belu. "Adevărul e că nicăieri în Bucureşti nu avem o sală în care să putem monta platforma de aproximativ 25x25 de metri pe care să stea aparatele. Doar la Romexpo, dar acolo sînt alte disfuncţionalităţi", a explicat Mariana Bitang.

Pentru ca aparatele să ajungă repede la Izvorani şi echipa să-şi poată relua rapid antrenamentele, mai sînt doar 15 zile pînă la Jocurile Olimpice şi 18 pînă la primul lor concurs, calificările pe echipe, toată lumea, în afara fetelor, s-a apucat de demontat, inclusiv Belu şi Bitang, care s-au spălat apoi pe mîini cu nişte apă în sală.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
mihnea80
mihnea80  •  30 Iulie 2012, 18:11
Postat de aginuta pe 20 Iulie 2012, 01:47

foarte corect...

bineinteles ca se cauta nod in papura. Inteleg ca conditiile nu-s din cele mai favorabile, dar daca nu-s in stare sa se organizeze nici macar cu ce au , a cui e vina? Se plang ca n-au beneficiat suficient de sala sa se antreneze in conditii ca la Londra, dar de ce n-au spus din timp, de ce n-au rezervat-o , ca de 4 ani stiau cand e olimpiada si stiau sigur ca aparatele sunt montate pe podium! Gimnastica noastra abia se mai zbate, trebuie reorganizata din temelii.

mihnea80
mihnea80  •  30 Iulie 2012, 18:02
Postat de em28 pe 12 Iulie 2012, 19:18

Nadia si Teodora nu faceau tsukahara dubla,diagonale cu 3 suruburi , nici nu sareau Yurchenko cu 2,5 intoarceri sau faceau acrobatica prea dificila pe barna..de-aia barna era lemn curat fara protectii si la sarituri era un cal,ci nu o masa...dar daca nu v-ati mai uitat la gimnastica de pe vremea Nadiei e de inteles..daca va-ati fi uitati ati fi auzit explicatia antrenorilor, de ce isi doresc sa exerseze cat mai mult pe aparate montate ca la jocurile olimpice... Gimnastica evolueaza ,vreti performanta cu conditii ca acum 40 de ani?nu se mai poate...in plus Belu , Bitang si gimnastele nu va datoreaza nimic...au facut si asa prea mult pentru tara si poporul vesnic critic si nemultumit..

Bellu si Bitang au lucrat ambii la Minister, parca Bitang a fost si Consiliera lui Basescu. De ce n-a facut ea nimic pt sport, de ce se plange acum ca n-are sala, n-are medici buni etc. etc? M-am saturat de fitele doamnei Bitang. Nu sala e de vina pt ca fetele n-au tehnica la paralele. Uitati-va la Nadia, care acum 36 de ani avea o pozitie mult mai buna ca toate fetele noastre la un loc. De ce n-avem un atrenor pentru paralel? La asta sa ne raspunda doamna Bitang.

mihnea80
mihnea80  •  30 Iulie 2012, 17:58

Ce ma enerveaza Bellu si Bitang. De patru ani stiau cand sunt J.O, deci aveau timp suficient sa-si faca rezervare la Polivalenta, pentru cate zile si-au dorit, nu sa gaseasca acum scuze ieftine pentru previzibilul insucces de genul: n-am avut sala de antrenament cu podium, ca a fost inchiriata pentru alte evenimente.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close