SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ÎNTÂLNIRE

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, dialog INCREDIBIL cu fosta gimnastă Corina Ungureanu: „Domnișoară, nu vă respect ca om!” » De unde a pornit conflictul

Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului // FOTO: Facebook Bogdan Matei
Bogdan Matei, Ministrul Tineretului și Sportului // FOTO: Facebook Bogdan Matei

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 12:37

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, 39 de ani, în prezent antrenoare la clubul CSM Ploiești, a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare incredibilă ce-l are protagonist pe Bogdan Matei, 38 de ani, actualul Ministru al Tineretului și Sportului.

Acesta ar fi recurs la ironii la adresa fostei sportive după Campionatele de gimnastică de la Arad. Concret, Corina Ungureanu a semnalat pe Facebook că ministrul n-a fost prezent în sală pe toată durata finalelor, venind doar la finalul concursului, în ciuda unei postări a MTS în care se afirma că Bogdan Matei a asistat la tot evenimentul.

Corina Ungureanu i-a solicitat lui Bogdan Matei să rectifice datele din postare. "Și vă așteptăm la competițiile viitoare, după campanie". 

"La ce campanie vă referiți, domnișoară, la a dvs?", i s-a răspuns fostei gimnaste chiar de pe contul oficial de Facebook al Ministerului! Aluzie la faptul că și Corina Ungureanu face politică, fiind înscrisă în partidul Pro România (Bogdan Matei e PSD). 

Apoi, ministrul a solicitat o întâlnire pe aeroport cu Ungureanu, în care ar fi ironizat-o pe fosta campioană europeană și mondială.

Întâmplarea a fost relatată de Corina Ungureanu pe Facebook:

«Am vorbit cam 10 minute. Eu însoțită de o gimnastă de 10 ani și dumnealui de către două persoane, restul delegației PSD asista de la distanță. Nu mi-a fost dat până acum să întalnesc un om politic - și am întâlnit destui - să-mi vorbească cu atâta lipsă de respect!!!

Ce îmi amintesc:

Ministru: D-ra Ungureanu, vedeți că sunteți ruptă de realitatea sportului?
Eu: Da, domnule ministru, o să mă trezesc când o să-mi cadă sala în cap și tencuiala din tavan în cap la copii în antrenamente.

Ministru: V-am dat bani la federație!!!
Eu: Dvs nu stiți nici după atâta timp că federația nu are cum să finanțeze cluburile??? NU PERMITE LEGEA!

Ministru: Scot postarea dacă o scoateți și dvs, d-ra Ungureanu.
Eu: Nu scot nimic că eu sunt un civil și încă am voie să vorbesc adevăr, dvs sunteți demnitar și ați coborât foarte mult când mi-ați răspuns la "mișto" de pe pagina oficială la MTS

Ministru: Ați venit vreodată la mine să-mi cereți ceva?
Eu: Nu este treaba mea să vin la dvs la MTS să cer! E treaba dvs să vă îngrijiți de noi, angajații dvs că doar de asta sunteți puși acolo!!!

Și în încheiere mi-a dat o "palmă" verbală de m-a liniștit domnul Matei și m-a pus la locul meu -)) "D-ră, vă respect ca sportiv dar ca om, NU!".

Trebuia să-mi spună de la început asta și nu mai pierdeam 10 min din timpul dumnealui și nici al meu!

P.S. Singurul martor la discuție, gimnasta mea care mă  însoțea la vederea părinților ei în aeroport: "Mami, domnul ăla înalt cu ochelari i-a spus domnișoarei că nu o respectă ca om!"»


Corina Ungureanu

Postarea integrală, mai jos:

 

LECȚIA MEA DE PATRIOTISM PRIMITA IERI DE LA DOMNUL MINISTRU AL SPORTULUI -BOGDAN MATEI in aeroportul Otopeni la sosiri...

Posted by Corina Ungureanu on Saturday, 18 May 2019

Vezi și:

Explicațiile pentru colapsul din gimnastica românească » Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului olimpic: „E nevoie de timp și răbdare!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
caminero
caminero  •  20 Mai 2019, 10:19
Postat de ticbis pe 19 Mai 2019, 20:51

1. Corina Ungureanu: campioana mondiala la gimnastica artistica in 1997, 1999; dubla campioana europeana la gimnastica artistica in 1998; 2. Lavinia Milosovici: dubla medaliata cu aur la Olimpiada din 1992 de la Barcelona; 19 medalii europene, mondiale si olimpice in palmaresul carierei ei; 3. Claudia Presecan: tripla campioana mondiala, campioana olimpica si campioana europeana; Bai amaratule; sa te stergi la gura cand le pronunti numele acestor mari campioane!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  20 Mai 2019, 05:05

.un *** ca multi altii din PSD. Au ajuns miniștri la propunerea baronilor de județe. Asa e si cel de la muncă adus de la Botoșani și acel Duluta -Guluta de la economie si cuc macuc de la transporturi, etc. O adunătură de incompetenți!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  19 Mai 2019, 23:15
Postat de ticbis pe 19 Mai 2019, 20:19

Bre amaratule, atarnator la bani publici si NIMENI in societate, in profesie, in cariera, in familie si in viata reala, esti de cand te stiu, de peste 15 ani! Vai de capul tau! Nu-i ajungi nici la nivelul chilotitor campioanei olimpice Teodora Ungureanu!!! Tu esti frate cu NIMENI ala, ministrul asta caruia nici macar nu i-am retinut numele! Cine se aseamana, se aduna! Capisci?

Iar ai luat-o o pe arătură? Care ministru inspectează toate sălile de sport din Romania? Rizzi a ta asa făcea? Mă nu îți este rușine?Unde în lumea asta se întâmplă așa ceva? Daca fosta gimnasta nu se întâlnea cu ministrul înseamnă că copiii practica sportul într-o sala dărăpănată cu acceptul și nepasarea lui Ungureanu?Fata ta când era la școală avea sala de clasă sau de sport certificata de un ministru?La multinaționala ta cine- ți verifica mă locul de munca? Ba ,nici în comunism nu se întâmplă așa ceva...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează