SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  BAKU 2015

Bronz pentru Andreea Iridon în finala la paralele de la Jocurile Europene de la Baku » Va concura și la bîrnă

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 16:30

Gimnasta Andreea Iridon a cucerit medalia de bronz în finală la paralele, la Jocurile Europene de la Baku, sportiva urmînd să concureze şi în finala de la bîrnă.

Andreea Iridon a intrat a patra în concurs şi a fost notată cu 12,800, după ce a căzut de pe aparat, obţinînd totuşi medalia de bronz.

Medalia de aur la paralele a revenit sportivei Aliya Mustafina (Rusia, 15,400), urmată de Sophie Schoder (Germania, 15,200).

În competiţia de gimnastică artistică de la Jocurile Europene, România a obţinut anterior următoarele rezultate: locul 7 cu echipa feminină, locul 9 cu echipa masculină, locul 9 la individual-compus feminin (Laura Jurcă) şi locul 18 la individual-compus masculin (Vlad Cotuna).

România participă la Jocurile Europene cu o delegaţie formată din 147 de sportivi, 83 de băieţi şi 64 de fete, care concurează în 22 de discipline sportive.

În total, la prima ediţie a Jocurilor Europene participă peste 6.000 de sportivi.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează