SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JOCURILE OLIMPICE

Cine merge la Rio? "Va fi un concurs între Iordache și Ponor" » Ce spune președintele federației despre posibilitatea de a trimite două gimnaste la Rio

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 22:39

Președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, a declarat că cele două opțiuni luate în calcul pentru Jocurile Olimpice sunt Larisa Iordache și Cătălina Ponor.

"Am avut o discuţie şi cu Cătălina Ponor şi cu Larisa Iordache şi ele vor participa, va fi un concurs între ele, pentru a demonstra cine are mai mari şanse de a reprezenta România mai bine la Jocurile Olimpice. Fetele vor participa la nişte concursuri, pentru a fi evaluate şi de arbitri neutri, nu e un proces simplu", a spus Stoica, citat de news.ro.

Președintele federației a mai spus că sunt șanse minime ca România să obțină o derogare pentru a participa cu două gimnaste, în condițiile în care Larisa Iordache a obținut medalia de bronz la proba de individual compus de la Campionatul Mondial.

"Am mari îndoieli, o să vedem ce răspunde Federaţia Internaţională de Gimnastică şi în situaţia în care vom primi un răspuns îl vom face public. Este un regulament de acordare a wild-cadurilor. Gimanastica românească nu este în niciuna dintre aceste criterii de acordare a wild-cardurilor. Aşteptăm să vedem. A mai fost un campion mondial la bară, care a apelat la acest wild-card din poziţia de campion mondial, nu a reuşit să înduplece legile federaţiei internaţionale", a adăugat acesta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Aprilie 2016, 08:10

bai *** *** Larisa Iordache si-a castigat locul la RIO in sala prin munca ei cum sa mearga Ponor? a venit dupa 3.5 ani inapoi si acum sa o trimitem la olimpiada?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează