SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ - BANI

Consiliul Local Deva dă 100.000 de euro pentru gimnaste

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00


Consiliul Local Deva va aloca suma de 100.000 de euro pentru susţinerea activităţii Centrului Olimpic din Deva, unde se pregăteşte lotul naţional de gimnastică. În plus, autorităţile au decis să ofere colectivului de antrenori şi gimnastelor 50.000 de lei drept recompensă pentru activitate.


Gestul consilierilor din Deva intervine la cîteva zile după ce Consiliul Judeţean Hunedoara a aprobat alocarea sumei de 100.000 de euro pentru susţinerea activităţii gimnastelor aflate la Centrul Olimpic din Deva.


Viceprimarul Florin Oancea susţine că prin fondurile primite de la CJ Hunedoara şi CL Deva, plus bugetul primit de la Federatia Română de Gimnastică, activitatea gimnastelor şi a antrenorilor se va desfăşura în condiţii optime. "Dacă noi, cei din Deva şi Consiliul Judeţean, am alocat împreună 200.000 de euro, plus alte 300.000 venite de la federaţie, credem că aceşti bani vor asigura o desfăşurare normală a activităţii. Baza de selecţie s-a redus foarte mult, ştim asta cu toţii. Am înţeles că se vor organiza şi cîteva acţiuni de selecţie, acum există şi fondurile necesare", a mai precizat edilul devean.

Playtech: ȘOC! Epidemiolog celebru, avertisment înfiorător pentru România. Ce urmează în țară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează