SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Crăciun a la Dijon! » Lotul olimpic feminin va sărbători Naşterea Domnului în Franţa

Belu şi Bitang vor însoţi lotul olimpic feminin de gimnastică în Franţa.
Belu şi Bitang vor însoţi lotul olimpic feminin de gimnastică în Franţa.

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 20:27

Lotul olimpic feminin de gimnastică va pleca într-un cantonament de zece zile la Dijon.

La Complexul olimpic Izvorani, sportivilor nu le lipseşte nimic. Sălile de pregătire, de refacere, de recreere, hotelul şi restaurantul sînt toate la un loc. Deşi este situat la doar 40 de kilometri de Bucureşti, pentru gimnaste e foarte departe de oraş. "Este foarte bine aici, numai că uneori, izolarea de la Izvorani începe să te apese şi pe tine, ca antrenor, dar mai ales pe sportivi", a mărturisit Mariana Bitang, care a decis împreună cu Octavian Belu să plece cu fetele într-un cantonament în Franţa, la Dijon. "Este un aranjament oferit de Adrian Goreac şi l-am acceptat pentru că vom fi mai aproape de civilizaţie", a mărturisit antrenoarea.

Iniţial, cei doi tehnicieni îşi făcuseră planuri pentru un stagiu de pregătire la munte. "Noi nu avem săli la munte, aşa că am căutat ceva afară şi am găsit în Elveţia, dar tot în zone izolate şi noi tocmai asta nu dorim. Vrem să le scoatem pe fete în lume pentru a scăpa şi doar pentru cîteva zile de monotonia de la Izvorani", a mai spus Bitang. Stagiul de pregătire de la Dijon va dura zece zile, din 18 decembrie pînă pe 28.

- Veţi petrece doar Crăciunul acolo?
- Da. Cred că va fi interesant.

- Şi cum este la Dijon?
- Ştiu doar că este un orăşel din estul Franţei, renumit pentru muştar...

- Care este foarte iute!
- Atunci o să le dăm fetelor să mănînce toată ziua numai muştar. Poate aşa vor deveni şi ele mai înfipte, mai luptătoare!

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Gigi Becali pentru Monica Anghel! Gestul GENIAL al afaceristului


Comentarii (1)
gabrielaj
gabrielaj  •  17 Decembrie 2011, 02:28

ce frumoase sunt fetele noastre.sarbatori fericite lor si antrenorilor,o echipa ce ne-a adus de atatea ori bucurie in suflet. la multi ani ana porgras pentru maine:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează