SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Cum evada Andreea Răducan din cantonamentele lui Bellu: "Săream cu cerceaful pe geam şi fugeam să îmi cumpăr ciocolată" :)

Andreea Răducan, pe vremea în care stăpînea cu succes aparatele de gimnastică
Andreea Răducan, pe vremea în care stăpînea cu succes aparatele de gimnastică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 15:05

Andreea Răducan a fost invitată zilele trecute la emisiunea CanCanTV. Fosta gimnastă a rememorat amintiri din perioada în care se afla în cantonamente.

Sportiva medaliată la Jocurile Olimpice a recunoscut că uneori mai fugea din cantonament, iar evadările erau desprinse din filme: "cu cerceaful pe geam!"

Micuţa Andreea Răducan fugea, însă, doar pînă la magazinul din apropiere de unde îşi cumpăra ciocolată, pe urmă revenea în camera ei, tot pe geam şi cu ajutorul cerceafului.

“Mai evadam din cantonament să cumpărăm ciocolată. Mai complotam între noi. Nu fugeam toate, doar una două. Şi foloseam şi cerceaful!”, a declarat fosta gimnastă la CanCanTV.

Andreea Răducan s-a apucat de gimnastică la patru ani şi a fost medaliată cu aur şi argint la Jocurile Olimpice din Sidney.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (12)
gabrielaj
gabrielaj  •  01 Septembrie 2012, 04:04

Andreea esti minunata -o sportiva si o fata de nota 10.felicitari pt tot ce faci ne mandrim cu tine.inca ma mai uit pe you tube la generatia de aur a gimnasticii din care faci parte si tu alaturi de simona,maria si mai sper sa ajungem din nou acolo sus.la europene am resusit -speram la rio si la mondiale sa fim acolo unde ne sta cel mai bine pe locul intai.

ceaiuri
ceaiuri  •  10 Iulie 2012, 17:19
Postat de danut1971 pe 21 Iunie 2012, 11:16

spune mai bine ca ai mers dupa baieti bravo

daca crezi ce scrii crezi ca mai putea obtine rezultatele ulterioare...destui au pb la mansarda si le expun pe net...

sorin_u
sorin_u  •  21 Iunie 2012, 17:29
Postat de danut1971 pe 21 Iunie 2012, 11:17

tu esti cretin mai prostule si imbecilule

Te-ai simțit chiar în halul acesta?... vorbeam de cretinii care murdăresc numele unei sportive care a făcut ceva pentru țara asta... hop și tu... spirit de haită...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează