SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  VACANȚĂ

De ce nu poate pleca Larisa Iordache în vacanță împreună cu iubitul ei. „Intervin lucruri. Este un haos”

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 11:13 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 11:13

Larisa Iordache și Cristian Chiriță trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au confirmat recent relația și au mărturisit că se înțeleg de minune. Cristian Chiriță este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de tenis de masă. Gimnasta a recunoscut de ce nu poate pleca în vacanță împreună cu iubitul ei.

Larisa s-a retras din activitate, la finalul anului 2021, însă a devenit antrenoare la un cunoscut club sportiv din București. Și iubitul ei este campion național cu CSM Constanța, la tenis de masă. Astfel, timpul lor este, exclusiv, dedicat sportului. Chiar dacă au această pasiune comună , uneori, poate fi un dezavantaj.

Larisa Iordache s-a retras din activitate, la finalul anului 2021 din cauza accidentărilor

„Urmează să avem competiții cu fetele. Urmează două competiții, Cupa Nadia Comăneci și Cupa Andreea Răducan. Sper, din suflet, ca fetele să facă impresie foarte bună. Îmi doresc foarte tare ca gimnastica românească să meargă din ce în ce mai bine, pentru că avem nevoie să ne împrospătăm sufletul de succes și să avem această plăcere a sportului”, a spus Larisa Iordache pentru Impact.

Pentru că amândoi fac parte din lumea sportului, Larisa și Cristi nu își pot plănui o vacanță cu mult înainte.

Larisa Iordache
+40 FOTO

„Nu avem încă vacanțe plănuite, pentru că el are concursuri și eu la fel, cu copiii. Mai intervin lucruri. Este un haos, dar, când avem timp liber, îl petrecem împreună, noi, cu familia, facem lucruri care ne fac să ne simțim bine.

Oricum, indiferent de situație, noi suntem mai spontani, cred că, la un moment dat, o să vină o idee de la mine sau de la el și poate așa e mai bine. Nouă așa ne place!”, a mai spus Larisa Iordache pentru sursa citată.

FOTO Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, decizie de neînțeles » Ce au făcut după ce au postat primele imagini împreună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează