SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DECIZIE

Decizie radicală luată de Maria Olaru, fosta gimnastă care a zguduit lumea sportului cu dezvăluirile făcute în autobiografie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 21:55

Fosta gimnastă Maria Olaru a anunțat astăzi că a divorțat de politicianul Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită (PRU).

Maria Olaru a făcut anunțul printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de facebook, în care susține că nu dorește ca imaginea ei să mai fie asociată cu cea a politicianului. 

Deși au fost împreună pentru o perioadă mai lungă de timp, cei doi s-au căsătorit în 2015, când aveau deja împreună un copil și au fost cununați de o altă fostă gimnastă, Lavinia Miloșevici și de soțul acesteia.

De altfel, în cartea lansată anul trecut, "Prețul aurului", Maria Olaru povestește cum l-a întâlnit pe Bogdan Diaconu și descrie începutul relației lor.

Mesajul Mariei Olaru: 

 

Cartea scrisă de Maria Olaru a provocat un val de reacții în lumea sportului deoarece fost gimnastă povestește abuzurile la care a fost suspusă în perioada în care practica sportul de performanță. Printre persoanele menționate în carte se numără și foștii antrenori ai lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu și Mariana Bitang.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
adicn
adicn  •  23 Martie 2017, 13:17

Nici nu e de mirare..e de mirare ca o stat asa mult cu ta..fa aia fara caracter numita b.diaconu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează