SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICA

Diana Chelaru, locul patru la Memorialul "Joaquim Blume"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Diana Chelaru s-a clasat pe locul patru la cea de-a 30-a ediţie a Memorialului ”Joaquim Blume”, competiţie care s-a desfăşurat la finalul acestei săptămîni, la Barcelona (Spania).

Românca, medaliată cu bronz în finala pe echipe şi la sol la Campionatele Europene de la Birmingham, a încheiat competiţia de individual compus de la Barcelona pe poziţia a patra, cu un total de 54.450.

Diana Chelaru a obţinut cea mai mică nota la bîrnă, unde a şi ratat exerciţiul, 12.600, în timp ce punctajul cel mai bun l-a acumulat la sărituri, 14.350. La sol, gimnasta a fost notată cu 14.100, iar la paralele, cu 13.400.

Concursul a fost cîştigat de Ana Maria Izurieta, reprezentanta gazdelor primind 56.250 pentru cele patru evoluţii. Pe următoarele două trepte s-au clasat Jessica Lopez (Venezuela, 55.150) şi Rebecca Downie (Marea Britanie, 54.800).

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează