Comentarii (6)
cseacseavlez  •  01 August 2020, 16:34

Mărturie din „iad” » O gimnastă din România a dezvăluit ce a avut de îndurat: „Au început să mă numească vacă grasă, deși aveam 29 de kilograme la 12 ani”....shi de ce nu te-ai lasat de gimnastica, parintii tai unde au fost....sau dupa ce ai ajuns prin gimnastica(cinste tie) o oarecare persoana pseudoimportanta....acuma te dai importanta....

bogat  •  01 August 2020, 15:11

Daca vrei performanta la varf atunci trebuie sa muncesti ca un apucat si sa accepti sacrificii pe care multimea le considera aberante. Nu poti lua medalii cu antrenori dragutzi si ingaduitori cu sportivii. Pe de alta parte gimanistica poate ca ar trebui sa-si schimbe regulile si sa impuna varsta de 18 ani ca limita pentru a concura la seniori. In felul asta decizia de a merge mai departe si de a face performanta va fi la indemana sportivilor si nu a parintilor. Pentru ca aici este de fapt problema, fostele gimnaste au facut acest sport fara placere, erau minore si au fost obligate de parinti. Daca era decizia lor atunci nu se mai puteau plange.

Calin Merosan  •  01 August 2020, 15:01

Vâzînd-o cum arată în poză, pot să afirm că era durdulancă. Uitați-vă la Khorkina cum arată la 41 de ani și uitați-vă la Teodoru cum arată la 22 de ani. Cred că se face multă gargară pentru cîțiva țechini.

robdin2007  •  01 August 2020, 13:18

Gimnastica feminina ar trebui interzisa... Este o fabrica de abuzuri asupra unor copii

maresal_rinu  •  30 Iulie 2020, 21:58

Sunt împotriva oricărei forme de violență și cred că ar trebui aspru pedepsită, chiar și acum la mulți ani de la consumarea faptelor. Însă să te vaiți că nu poți mânca precum o apucată, tu făcând gimnastică, mi se pare că se decredibilizează. Păi de ce nu s-a apucat de haltere 75+, deși există chiar și acolo un regim nu bagi ce te taie capul. Apoi partea cu programul: masă, școală, antrenament, masă, antrenament. Păi cum să arate: manichiură, masă, plajă, masă, club, masă?

kamouniyak  •  28 Iulie 2020, 18:11

Domnisoara, crezi ca la alte sporturi nu sunt batuti si injurati copiii? Foarte rau ca se intampla, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează