SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Drăgulescu în Elveţia

Marian Dragulescu, gimnastica
Marian Dragulescu, gimnastica

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2009 00:00

Proaspătul dublu campion mondial la sărituri şi sol, Marian Drăgulescu, şi Anamaria Tămîrjan vor concura săptămîna viitorare la Memorialul Arthur Gender, în Elveţia, după care vor merge, pe 1 noiembrie, la Zurich, pentru Swiss Cup. În timp ce Anamaria este debutantă la aceste competiţii, Drăgulescu va înregistra a 3-a participare, după ce s-a impus la ediţiile din 2001 şi 2003.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (4)
 •  28 Octombrie 2009, 22:36
Postat de pe 27 Octombrie 2009, 15:06

Fac pariu ca Dragulescu o taie cu Pascu impreuna in Elvetia!

Nu cred, că se duce deocamdată, deoarece, abia s-a recăsătorit, şi-l aşteaptă blonda, acasă.... Din câte-am văzut pe la interviuri, e destul de "infiptă" tipa...!!!!

 •  27 Octombrie 2009, 15:06

Fac pariu ca Dragulescu o taie cu Pascu impreuna in Elvetia!

 •  26 Octombrie 2009, 21:55

@mia: eu cred ca oricare dintre noi doua s-ar achita mai onorabil de meseria de jurnalist decat aceste jurnalisti gsp. e de toata jena ce se intampla.se gasesc articole mai detaliate si mai bine realizate in evz sau hotnews. mai e ceva de adaugat? doar ca nu conteaza ca astfel de lucruri sunt observate de o mana de oameni. noi suntem cantitatea neglijabila. ceea ce conteaza cu adevarat sunt sutele de cititori/comentatori de la ultima fraza rasuflata marca borcea sau becali

Vezi toate comentariile (4)
Comentează