GIMNASTICA  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Marian Drăgulescu dezvăluie viicile pe care le are: „Fumez, beau cafea, dar și vin! Sarmalele sunt preferatele mele”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 18:00

Marian Drăgulescu (39 de ani) se pregătește să participe la cea de-a cincea ediție a Jocurilor Olimpice din carieră, pentru care a pregătit o săritură cu care n-a mai concurat niciodată, una mult mai complicată, dar care îl poate ajuta să pună mâna pe medalia de aur, singura importantă care-i lipsește din palmaresul impresionant

Invitat la "Prietenii lui Ovidiu" gimnastul a vorbit despre lucrurile mai puțin știute din cariera lui.

- Medicamente interzise ai luat?
- Cum așa? Nu știu cazuri în gimnastică. Poate au fost doar din greșeală, cum a fost și cu Nurofenul Andreei Răducan. A fost luat pentru o răceală, nu ca să-i mărească puterile. La competiții dacă apare o răceală puternică nu prea avem voie să luăm medicamente. 

- Păi, și cum te întreții?
- Prin sport și prin mișcare. Mă antrenez de două ori pe zi, dar mai puțin duminica. Am câte două antrenamente de câte două ore și jumătate fiecare. Mă trezesc la 7:30 și la 9:30 intru în sală. Nu am un program draconic, de spartani. Al doilea antrenament începe la 16:30. Duminică nu am niciun antrenament, iar joi doar unul singur. 
 

- Cu mâncarea cum stai?
- Mănânc orice, sunt un gurmand. Sarmalele sunt preferatele mele! Când văd că iau proporții și antrenamentele sunt mai grele, atunci încep să mănânc mai puțin. Evit fast-food-urile, prăjelile. Nu pot să mănânc ceva dacă n-are cărniță. 
 

- Merge și-un pahar de vin?
- Merge. Alb sau roșu, depinde. Știu să am grijă de mine. Sunt un om normal. Fac ce face toată lumea. Nu exagerez cu nimic și mereu există un echilibru. La fel și odihna. Mai și fumez! Din astea normale, chiar dacă știu că dăunează. Am început când eram tânăr, anturajul și colegii... Nu-mi place nimic la ele, le pufăi. Beau și-o cafea. Una, poate două. Înainte de antrenament în general.Trecutul odios al ucigașului din Onești: cum a desfigurat un bărbat din comuna natală!
Libertatea
Comentarii (1)
kordell  •  23 Decembrie 2019, 20:30

Cafeaua e un viciu ???

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 2
15:00 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Sepsi - Chindia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Schalke 04 - Mainz
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Villarreal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×