SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ RITMICĂ

Federaţia Internaţională de Gimnastică a deschis o anchetă în urma acuzaţiilor făcute de Irina Deleanu

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 12:15

O comisie de disciplină a Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG) va investiga afirmaţiile făcute de Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică (FRGR), într-o emisiune de televiziune, legate de favorizarea unei sportive din Cipru la o competiţie desfăşurată în luna ianuarie, la Londra.

Federaţia cipriotă de gimnastică a sesizat FIG şi a cerut declanşarea unei anchete în acest caz, după comentariile făcute de Irina Deleanu, care este şi membru în Comisia Tehnică de gimnastică ritmică a Uniunii Europene de Gimnastică, la postul de televiziune Antena 1.

Deleanu a făcut ''acuzaţii serioase la adresa FIG şi a pus sub semnul întrebării abilităţile gimnastei cipriote Chrystalleni Trikomiti, sugerînd că ar fi primit un tratament preferenţial'', se arată în comunicatul FIG. Comentariile făceau referire la un concurs-test desfăşurat la Londra, în perioada 15-18 ianuarie, care a contat drept criteriu de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra.

Comisia de disciplină a FIG este formată din belgianul Marc Schoenmaekers, preşedinte, tunisianul Rached Gharbi şi elveţianul Paul Engelmann.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează