SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE NAŢIONALE

Flavius Koczi, campion naţional la individual compus

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2010 00:00

În absenţa lui Marian Drăgulescu, Flavius Koczi a fost vedeta din prima zi a Campionatelor Naţionale de gimnastică care se desfăşoară la Reşiţa.

 

Competiţia a debutat cu finalele de la individual compus, respectiv pe echipe, la masculin. Cîştigătorii celor două probe au fost Flavius Koczi şi CS Dinamo Bucureşti, în componenţa: Adrian Bucur, Flavius Koczi, Robert Stănescu şi Andrei Ursache.

Cu un punctaj de 90.100, reşiţeanul Flavius Koczi s-a impus fără probleme la individual compus, avînd un avantaj de aproape patru puncte în faţa următorilor doi clasaţi, Marius Berbecar (86.200) şi Cristian Bataga (86.150).

Şi de această dată, Koczi s-a evidenţiat la sărituri, unde a obţinut cea mai  mare nota, 16.300, fiind singurul gimnast care a avut notă de plecare 7.0. Cea mai slabă evoluţie a gimnastului legitimat la CS Dinamo Bucureşti a fost la bară fixă, unde a fost notat cu 14.300.

FLAVIUS KOCZI: 90.100 (sol: 15.200; cal cu mînere: 15.550; inele: 14.350; sărituri: 16.300; paralele: 14.400; bară fixă: 14.300)

La echipe, CS Dinamo Bucureşti (Adrian Bucur, Robert Stănescu, Andrei Ursache, Flavius Koczi) au cîştigat detaşat titlul naţional, cu un punctaj de 261.050. Pe poziţia secundă a ucat club CSM Reşiţa 1 (Marius Berbecar, Cristian Bataga, Andrei Munteanu, Doru Iacob), cu 242.050, în timp ce medalia de bronz a ajuns la CSM Lugoj (Vlad Cotuna, Bogdan Uruci, Andrei Savu, Armando Ciucu), cu 233.300.

Ioan Suciu, antrenorul coordonator al lotului olimpic masculin, a declarat pentru romgym.ro: "Au fost, în general, evoluţii bune, neomiţînd şi faptul că unii au avut, într-adevăr, exerciţii mai puţin reuşite, dar competiţia ne-a adus un plus la capitolul pregătire. Mai avem un triunghiular, săptămîna viitoare, în Elveţia, la care participă şi echipa Germaniei, după care ar trebui să putem definitiva lotul pentru Campionatul Mondial. Mă bucură faptul că Flavius Koczi a reuşit să facă o competiţie reuşită de la cap la coadă”.

Astăzi, de la ora 14:00, se desfăşoară finalele la individual compus şi pe echipe, la feminin, în timp ce duminică vor avea loc finalele pe aparate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează